Zavřít reklamu

iSwimbandUtonutí je jednou z nejčastějších příčin úmrtí malých dětí a pokud jste až doposud všechny vychytávky monitorující růst nehtů na palci u nohou, krmící vašeho psa nebo vodní želvu, případně snímající počet vajec ve vaší ledničce monitorovali, pak nad následujícím gadgetem s názvem iSwimband se rozhodně zamyslete.

Jedná se o náramek iSwimband který můžete dát svému dítěti na zápěstí nebo jej připnout na místo čelenky na hlavu. Jeho funkce je jednoduchá ale neskutečně důležitá. V momentě kdy se totiž dostane váš neplavec do kontaktu s vodou, okamžitě získáte upozornění na svém telefonu, tabletu, počítači nebo reproduktorech, díky čemuž víte, že je zle. V případě, že vaše děti již zvládají plavání nebo si mohou hrát ve vodě, můžete jim připnout iSwimband jako čelenku, díky čemuž se upozornění spustí až v případě, kdy budou nebezpečně dlouho pod vodou, časový limit si přitom můžete nastavit sami. To znamená, že pokud jim pouze šplíchne voda na hlavu, nic se neděje, ale v případě kdy potopí hlavu pod vodu, jste okamžitě upozorněni.

iSwimbands

V momentě kdy se iSwimband dostane pod vodu, okamžitě vyšle signál přes rozhraní Bluetooth a váš telefon zareaguje. iSwimband využívá Bluetooth LE ,tedy Bluetooth Low Energy, díky čemuž můžete mít aplikaci i náramek/čelenku neustále propojeny aniž by docházelo k rychlému vybíjení baterie. Samozřejmě nic nenahradí dozor rodičů, ovšem vzhledem ke statistikám je jasné, že se nemálo kdy dostane dítě z dohledu rodičů a v případě kdy je v blízkosti bazénu nebo jiného zdroje vody to může skončit katastrofou. Pokud tedy máte malé děti, investice 99$ do iSwimband je rozhodně tím nejlepším, co můžete se svými 99$ udělat.

iSwimband

Dnes nejčtenější

.