Zavřít reklamu

OneDrive_iconaMicrosoft z noci na noc uviedol do platnosti to, čo sľúbil a všetci užívatelia, ktorí sa dnes prihlásili do OneDrive a majú predplatený Office 365, získali až 1 TB úložného priestoru, čím Microsoft predbehol všetku konkurenciu a stal sa tak na dlhú dobu veľmi silným konkurentom pre ostatné cloudové služby, ako je Google Drive, Dropbox či iCloud Drive, ktorú Apple predstavil na WWDC. 1 TB cloudové úložisko je dostupné len pre užívateľov, ktorí majú predplatené sady Office 365 Home, Personal alebo University.

Zmena platí pre absolútne všetkých užívateľov a to nielen pre tých, ktorí si sadu kúpia, ale aj tí, ktorí sú k nej pripojení, čiže na jeden balík Office 365 Home pripadá až 5 TB cloudového úložiska po boku ďalších funkcií, ku ktorým patrí pochopiteľne sada Office v najnovšej verzii pre PC, Mac a iPad alebo voľné minúty pri telefonovaní cez Skype. Sada Office 365 stojí 100€ ročne alebo 9,99€ mesačne. 1 TB úložisko je k dispozícii aj pre užívateľov OneDrive for Business za cenu 2,50€ mesačne na užívateľa.

Microsoft tiež zvýšil veľkosť bezplatného úložiska na viac ako dvojnásobok a kým doteraz ponúkal užívateľom 7 GB priestoru len za to, že sa zaregistrujú, teraz už ponúka 15 GB priestoru s tým, že registrovaní užívatelia získali dodatočný priestor zadarmo. Tí, ktorí svojou aktivitou získali zadarmo až 25 GB úložiska, budú mať aj naďalej 25 GB a teda sa ich nárast bezplatného priestoru netýka.

OneDrive 1TB

Dnes nejčtenější

.