Zavřít reklamu

SpireJe úplně jedno kolik uděláte kroků, kolik toho naběháte, najezdíte na kole nebo vypotíte v tělocvičně stejně tak, jako je jedno na kolika projektech najednou budete pracovat, nejdůležitější věcí pro nás život je kyslík. Dýchání je skutečně nejzásadnější věcí pro náš život, což ví každý. Vědci však dokázali zjistit, jakým způsobem ovlivňuje správné dýchání například soustředění nebo stav mysli. Abychom však věděli jak dýcháme, potřebujeme naše dýchání měřit a právě s tím nám přichází na pomoc Spire.

Malá krabička podobná kameni se připne na podprsenku nebo za opasek a následně pomocí gyroskopu a akcelometru monitoruje nádechy a výdechy uživatele s tím, že dokáže sledovat jakým způsobem člověk dýchá. Krabička monitoruje také činnost kterou uživatel dělá a tak vám následně dokáže říct, jakým způsobem dýcháte při běhání, při práci, při odpočinku a tak dále. Samotný oblázek vypadá skutečně velmi elegantně, k telefonu se připojuje pomocí Bluetooth LE, což zaručuje sice extrémně dlouhou výdrž baterie, ovšem i tak je přístroj nutné nabíjet. Právě k tomu slouží dockovací stanice s bezdrátovým nabíjením, která je stejně elegantní jako samotný Spire. Celá hračka stojí v současné době 109€ s tím, že později bude cena 139€.

Vše vypadá naprosto neuvěřitelně elegantně a podařeně, cena je více než dobrá a celkově vás začíná svrbět prst nad vaší Magic Mouse s tím, že musíte objednávat Spire? Zkuste se ještě jednou zamyslet, co uděláte, až zjistíte jak dýcháte? Když totiž zjistíme, že málo běháme, půjdeme si zaběhat. Když zjistíme že blbě spíme, koupíme si lepší postel, změníme polohu spánku a budeme chodit spát dříve nebo později. Ovšem co uděláte až zjistíte jakým způsobem dýcháte? Skutečně dokážete změnit své od narození zavedené návyky a dýchat jinak, dýchat lépe? Pokud ano pak směle do Spire, ovšem zamyslete se ještě jednou, dokážete to změnit? Slečna na videu to evidentně dokáže, pokud vy také, pak objednávejte přímo zde.

Spire iOS

Dnes nejčtenější

.