Zavřít reklamu

world of tanks blitz iosMožná ani vám neunikla mediální kampaň kterou můžete vidět i v ČR a SR na hru World of Tanks, která bezesporu patří mezi to nejlepší MMO, které je k dispozici. Hru hraje celosvětově na počítačích více než 80 milionů uživatelů a vzhledem k poměrně jednoduché grafice se autoři rozhodli uvést ji také do iTunes App Store, což se podařilo ovšem s tím, že až doposud nebyla hra dostupná ve všech App storech po celém světě, což je již minulostí a hrát a stahovat můžete World of Tanks zcela zdarma v iTunes App Store.

Při stahování si dejte pozor a stahujte pouze z odkazu uvedeného v tomto článku. Vzhledem k tomu, že hra byla dlouhou dobu dostupná jen ve vybraných zemích, objevila se v iTunes App Store řada kopií hry. Jedinou oficiální hru World of Tanks Blitz si můžete zdarma stáhnout v iTunes App store přímo zde. Problém je snad jen v tom, že hra je silně návyková a pokud vás chytne, pak zřejmě nebudete váhat a věnujete nemalé finanční prostředky do takzvaných in-app nákupů, ve kterých koupíte nejrůznější vylepšení pro své tanky.

World of Tanks nabízí reálnou fyziku, realistické pohyby tanků a bojové techniky a celkově si zakládá na realitě, o čemž svědčí také fakt, že se bojuje v reálných místech, kde za druhé světové války probíhaly boje. Největší doménou World of Tanks je pak fakt, že veškeré tanky jsou extrémně realistické a odpovídají skutečným předlohám.

Dnes nejčtenější

.