Zavřít reklamu

iPhone 6 Predstavenie nového iPhone 6 sa pomaly blíži a určite by si nikto z nás neželal, aby sa vyskytla nejaká chyba vo výrobe, ktorá by mohla posunúť uvedenie na trh o nejakú dobu. Vieme, že novinka z dielne Apple by mala disponovať hliníkovým zadným krytom, ktorý by mal byť podľa únikov po okrajoch zaoblený. A práve pri tomto zadnom kryte nastal v týchto dňoch problém. Apple spolupracuje so spoločnosťou Catcher Technology, ktorá mu má dodávať už vyrobené kryty pripravené na montáž.

Ako sa však ukázalo, Apple chce podľa najnovších informácií prerušiť zmluvu s touto spoločnosťou. Dôvodom by malo byť hlavne to, že kryty na nový 4.7″ iPhone sú dodávané poškodené. Toto poškodenie spôsobené eloxovaním hliníku zapríčiňuje zlé lícovanie plastových častí v útrobách zariadenia. Ak by Apple naďalej spolupracoval s touto firmou, mohlo by to znamenať omeškanie až o 2-3 mesiace, čo si pochopiteľne kalifornská spoločnosť nemôže dovoliť. Preto sa podľa nových správ obracia s výrobou hliníkových krytov na spoločnosti Foxconn a Jabil.

Povráva sa, že sériová výroba iPhone 6 už začala a preto je viac než pochopiteľné, že Apple musí urýchlene začať rokovať aj s inými spoločnosťami. Či napokon všetko dopadne dobre a termíny budú dodržané, sa dozvieme až pri samotnom predstavení zariadenia, ktoré je očakávané začiatkom septembra/září.

iphone61

Dnes nejčtenější

.