Zavřít reklamu

icon-ios7 Len pred nedávnom server MacRumors zaznamenal informácie o tom, že Apple testuje novú aktualizáciu pre iOS 7. Konkrétne by sa malo jednať o menšiu aktualizáciu na iOS 7.1.2. Vzhľadom k tomu, že sa prístupy na servery MacRumors začínajú čím ďalej tým viac množiť, očakáva tento zahraničný server vydanie iOS 7.1.2 už tento týždeň.

Pred mesiacom, kedy sa objavil prvá zmienka o tomto systéme sme nemali tušenie o akú aktualizáciu by sa malo jednať. eraz sa však objavujú ohlasy, že práve tento iOS by mal priniesť opravy šifrovania príloh v mailoch a problémy pri SMS ak sú písané na inú platformu. V oboch týchto prípadoch Apple uznal, že sú to veci, ktoré su vhodné pre aktualizáciu. Práve preto by sa mali dočkať opráv už v najbližšej dobe a nie až s vydaním iOS 8. Nová aktualizácia tohto systému z dieľne Apple by mala dostať kódové označenie 11D257 a vydaná by mala byť už v piatok 27.

Zatiaľ sa však nejedná o podložené informácie ale len o špekulácie, ktoré vznikli na základe počtu prihlásení na server MacRumors. Podľa bližších zdrojov Apple by sa malo skutočne jednať o aktualizáciu, ktorá bude riešiť problém so šifrovaním mailov, problém so sťahovaním mailov a taktiež aj opravy zabezpečenia obrazovky.

iOS 7.1.2

Dnes nejčtenější

.