Zavřít reklamu

iPhone 6 Väčšina z fanúšikov značky Apple už netrpezlivo čaká na moment, kedy Apple oficiálne predstaví iPhone 6. Zatiaľ sma sa mohli stretnúť s mnohými únikmi údajných makiet tohto smartfónu určených pre výrobcov obalov. Objavujú sa však aj také ohlasy, že sa jedná o falzifikáty vytlačené na 3D tlačiarňach navrhnutých podľa renderov.

Jedna vec sa však zdá byť už jasná. A to tá, že iPhone dostane opäť väčšiu uhlopriečku displeja. Podľa informácií by mala dosahovať 4,7″ alebo až 5,5″. Tento krok je zjavne vynútený od konkurencie, keďže tá už predstavuje telefóny výhradne len s 5″ displejom. Teraz sme sa mohli stretnúť s ďalším únikom fotografie údajnej makety iPhone 6 4,7″ v čiernom prevedení. Nejedná sa však o Space Gray tak ako pri iPhone 5S, ale ide skôr o čiernu z iPhone 5, čiže farebné prevedenie Black&Slate, ktoré si svojho času získalo mnoho negatívnych ohlasov zo strany zákazníkov kvôli častým škrabancom. Väčší iPhone by mal mať totožnú konštrukciu a dizajn ako 4,7″ palcový telefón značky Apple. Na prednej strane sa ale vedľa kamery nachádza zatiaľ neznáma bodka pod ktorou by sa mohol ukrývať nejaký senzor alebo mikrofón. No pokiaľ by sa jednalo len o vytlačené makety tak by to pokojne mohla byť aj chyba vo výrobe.

Zhrňme si teda, nový iPhone by mal bežať na operačnom systéme iOS 8, disponovať procesorom z dielne Apple s označením Apple A8 a displej by mal zvýšiť počet pixelov na 1704 x 960. Na zadnej strane sa podľa všetkého opäť dočkáme klasického LED blesku a nie dvojitého, ako je tomu pri modeli iPhone 5S.

559to5

9to553

9to552

iPhone 6

Dnes nejčtenější

.