Zavřít reklamu

iOS 8 iconApple od svojho prvého mobilného operačného systému iOS zastával názor, že užívateľ nepotrebuje meniť štýl písma, pretože ten, ktorý bol obsiahnutý v iOS bol dokonalý a každému vyhovoval. Ale ako sme vám pred časom vraveli, s príchodom iOS 8 sa začína éra, kedy Apple pomaly ale iste začína svoj operačný systém otvárať smerom k ľuďom. Veď jednou z hlavných feature tohto systému je možnosť veľmi veľa vecí si prispôsobiť presne podľa svojej potreby. Či sa tento krok ukáže ako správny ukáže čas.

Kód nového iOS totiž naznačuje, že sa Apple chystá ponúknuť užívateľovi viacero fontov. Taktiež sa tu nachádza odkaz na možnosť výberu farby pre rôzne tlačidlá. To môže v konečnom dôsledku znamenať, že by nové iPhony C-rady mohli obsahovať aj iné farby. Presne tak je to teraz s tapetou pri iPhone 5C. Taktiež to však môže znamenať aj to, že Apple chce vytvoriť akési Funky UI, ktoré bude zahŕňať aj takéto možnosti zmien. Ak by sa toto všetko potvrdilo tak by sa jednalo o veľký krok Applu smerom k potrebám ľudí.

Pretože je veľa užívateľov, ktorí si nekúpia iPhone len pre jeho UI, pretože sa im nezdá byť dosť COOL a chceli by si ho viac prispôsobiť. Zatiaľ však nie sú žiadne náznaky toho, že by sa táto funkcia mohla objaviť v iOS, no ak by to Apple urobil pritiahol by na svoju stranu viacero užívateľov Androidu. Zaujímavosťou je, že sa deje veľmi veľa zmien v kontakte Apple – Zákazník. Spomeňme si, že Apple hľadá veľmi otvoreného a ľudského PR manažéra. Tieto informácie by mohli viesť k veľmi zaujímavým produktom a taktiež k veľmi zaujímavým funkciám iOS pre ďalšie generácie.

Bps2bcFIEAA-ew-

Dnes nejčtenější

.