Zavřít reklamu

Ako inak, aj tentoraz Samsung prezentuje svoje produkty takým spôsobom, že ich porovnáva s konkurenciou. A ako inak, aj tentoraz si vzal na mušku najnovšie a najnovšie iOS zariadenia spoločnosti Apple, iPhone 5s a iPad Air. Samsung pritom vydal dvojicu reklám, v ktorých porovnáva displej Galaxy Note 3 s displejom iPhone 5s a multitasking iPadu Air s multitaskingom Galaxy Note PRO 10.1″. Dvojica reklám vyzerá pomerne zaujímavo, keďže na obrazovke sa neobjaví nič iné, než dva produkty.

Reklama je však dopĺňaná o hlas, ktorý začne po pár sekundách prezentovať, prečo je lepší väčší displej a prečo je možné 10-palcový displej použiť na viac vecí, než iba na jednu. V prvej reklame, ktorá sa zaoberá Galaxy Note 3, sa môžeme dozvedieť, že je lepšie pozerať LeBrona Jamesa na 5.7-palcovom Full HD displeji, než na 4.0-palcovom displeji, ktorý ani nemá ani len 720p HD rozlíšenie. Ďalšou výhodou Galaxy Note 3 je prítomnosť stylusu S Pen, ktoré sa ukrýva vo vnútri tohto telefónu. Vo vnútri iPhone 5s sa pre zmenu nenachádza žiadne S Pen pero – verte rozprávačovi, on to skontroloval. Výhodou S Pen je, že používatelia s ním môžu pracovať v grafických programoch, pričom svoje výtvory môžu ďalej zdieľať s priateľmi.

Druhá reklama si pre zmenu berie jasnú inšpiráciu z reklamy, ktorú zverejnil Apple pri uvedení iPadu Air. Iste si spomínate na spot, v ktorom sa kamera postupne približovala k ceruzke, za ktorou sa nakoniec ukrýva iPad Air. Samsung využil práve túto skutočnosť a v novej reklame na Galaxy NotePRO 10.1 ju okorenil o menší „bonus“. Okrem toho, že sa za ceruzkou nachádza iPad Air, sa za iPadom nachádza ešte tenší Galaxy NotePRO. Okrem toho, že je Galaxy tenší, jeho obrazovka je navrhnutá pre multitasking. Je tu totiž možné zobraziť dve aplikácie, zatiaľ čo na iPade je možné zobraziť len jednu. Na jednu stranu je pravda, že je lepšie, keď jedna aplikácia zaberá celú obrazovku, ale na druhú stranu pri používaní svojho iPadu mini pociťujem, že niekedy by sa skutočne zišlo mať na obrazovke aspoň trochu priestoru pre inú aplikáciu.

Dnes nejčtenější

.