Zavřít reklamu

Aplikace která si vyžádá přístup k pohybové aktivitě a tedy i přímo ke koprocesoru Apple M7 má celkem jednoduchý úkol, měřit počet kroků, který za den uděláte. Aplikace přitom spoléhá právě na data výhradně z nového koprocesoru M7, kterým je vybavena nejnovější generace smartphonů iPhone a tabletů iPad.

Zajímavé je že díky této aplikaci vlastně zjistíte, jak samotný koprocesor funguje. Ten totiž shromažďuje data o pohybové aktivitě bez toho aniž by je nějaká aplikace využívala nebo k nim měla přístup. Jakmile nainstalujete M7 Pedometr, automaticky se načtou i data za období předtím, než jste aplikaci využívali. Aplikace taktéž funguje zcela nezávisle na tom, zda je spuštěná nebo ne. Jakmile M7 Pedometr spustíte, načtou se i data za období kdy jste ji nepoužívali a přehled tak máte skutečně o každém jednom dni.

Je tedy zajímavé, že telefon nebo tablet uchovává data o pohybové aktivitě i v situaci, kdy je žádná aplikace nevyužívá. Samotný M7 Pedometr je skutečně velmi jednoduchý a dokáže pouze přehledně zobrazit počet kroků za jednotlivé dny. Kroky je možné zobrazit buď jako klasický výpis nebo v grafu. Celá aplikace se nese ve stylu iOS 7 a nabízí jednoduchý a přehledný design.

 
IMG_6947
IMG_6944
IMG_6945
IMG_6948

Dnes nejčtenější

.