Zavřít reklamu

Into the dead nabízí skvělou atmosféru, spoustu možností a zároveň je zdarma a právě tento mix zní skutečně skvěle, ale jak už to tak bývá, v dnešní době není skoro nic zdarma. Pojďme se tedy podívat na hru plnou In-App nákupů a reklam. Po zapnutí hry vás s největší pravděpodobností uvítá vyskakovací reklama, která zabere celou obrazovku. Po jejím odstranění stiskem křížku u horního okraje obrazovky se ocitnete v menu, v němž si jistě jako první zvolíte možnost play.

V dalším kroku si volíte mód hry, na výběr je ze čtyř: classic, massacre, hardcore a flashlight, tyto módy obsahují krátký popis umístěný pod jejich názvem, například u módu massacre je zvolen popis: Kill as many zombies as you can – zabij tolik zombie, kolik můžeš. Ze začátku máte dostupný jen classic. Po jeho rozkliknutí máte následně možnost pomoct si ve hře. Například můžete již ze začátku mít za sebou 1500 metrů útěku, vzít si do hry psa nebo si zajistit dvojnásobný počet nábojů ve zbraních, které naleznete. Když už se tedy dostanete do samotné hry, zjistíte, že jste přežili havárii vrtulníku a že musíte utíkat. Hra nám nepoví, kam nebo proč utíkáte, jen utíkáte. Všude kolem vás jsou strašlivé zombie vydávající nesrozumitelné zvuky.

image

Na první pokus se vám asi nepoštěstí utíkat moc dlouho a během chvíle se dostanete do náruče odporného stvoření, tím hra končí. Čím dále se dostanete, tím více dostáváte peněz. V příštích pokusech zjistíte, že v černobílém světě naleznete i zbraně, ty pomohou, pokud se před vámi znenadání objeví zombie. Nenechte se ale unést představou, že máte k dispozici nekonečno nábojů a střílíte každou chvilku na potvory, obvykle nemáte ani zbraň a když už budete mít to štěstí a získáte ji, má jen pár nábojů. Některé zbraně dokáží zabít jen pár zombíků ale najdou se i také, které toho dokáží mnohem více. Druhy zbraní, jež máte možnost najít si dokupujete za virtuální měnu, ale i za klasické peníze. Během útěků plníte úkoly, za které dostáváte odměny a otvírají se vám zbylé módy.

image

I když je vše hezky zpracované, tak se za chvíli pravděpodobně dostaví stereotyp. Ten lze změnit nákupem nových zbraní, psů a tak dále, což stojí peníze. Za 1,79€ můžete také odstranit nepříjemné reklamy. Pokud chcete hru dohrát do konce a vyzkoušet všechno co nabízí, asi vás to bude něco stát. Tento fakt je asi největším záporem hry. Hru doporučuji vyzkoušet ale pokud vás nebude bavit, tak ji smažte.

image

Dnes nejčtenější

.