Zavřít reklamu

Zahraničný server DigiTimes, ktorého správy sa v minulosti potvrdili aj nepotvrdili, dnes zverejnil svoje najnovšie informácie od zdrojov v dodávateľskom reťazci spoločnosti Apple. Podľa toho, čo magazín uvádza, mala spoločnosť Quanta Computer prijať objednávky na výrobu komponentov pre väčší model tabletu iPad, o ktorom sa špekuluje už dlhší čas. iPad Pro, ako ho zmieňujú špekulácie, by mal byť novou verziou tabletu iPad s 12,9-palcovým displejom a doposiaľ neznámym rozlíšením.

Podľa zdrojov, na ktoré sa DigiTimes odvoláva, by mal Apple zahájiť masovú produkciu veľkého iPadu až v druhej polovici roku 2014. Únik z minulého týždňa pritom spomínal začiatok roku, no ešte stále nedošlo k žiadnemu fyzickému úniku. Tento produkt by mal byť určený predovšetkým pre vzdelávacie inštitúcie a podnikateľov a práve preto sa v ňom bude nachádzať 64-bitový procesor. Ďalšou novinkou by mali byť hodinky Apple iWatch, pričom zahájenie masovej produkcie sa presunulo na druhý štvrťrok 2014, keďže dodávatelia nedokážu vyrobiť dostatočný počet komponentov pre tieto hodinky. Produkciu hodiniek iWatch majú mať na starosti spoločnosti Inventec, Quanta Computer a Foxconn, ktorý sa zároveň s vysokou pravdepodobnosťou postará o ich poskladanie.

Aj keď Apple údajne zaháji produkciu svojich hodiniek v druhom štvrťroku 2014, ešte stále nie je známy dátum ohlásenia a tak sa môžeme spoliehať len na špekulácie. Tie tvrdia, že Apple by mal ohlásiť svoje hodinky pravdepodobne na jeseň/podzim roku 2014, teda ich môže predstaviť súčasne s novou generáciou iPhone, iPad a ďalších produktov. Podľa špekulácií budú hodinky dostupné v dvoch veľkostných verziách pre ženy a mužov. Veľkosti displeja budú predstavovať 1,7 a 1,3 palca, no uhlopriečka nebude mať žiadny vplyv na počet pixelov a teda ani na softvér, ktorý bude prakticky rovnaký.

12_9_ipad_ipads_dark
*Zdroj: DigiTimes

Dnes nejčtenější

.