Zavřít reklamu

Společnost Apple by měla své hodinky iWatch vyrábět ve dvou velikostech pro muže a ženy, tvrdí CEO DisplaySearch David Hsieh. Společnost Apple podle něj vytvoří dvě velikosti iWatch, které budou určeny pro muže a pro ženy. Zatím co pánská verze nabídne 1,7″ OLED displej, verze pro dámy pak bude disponovat displejem ve velikosti 1,3″, taktéž s technologií OLED. CEO DisplaySearch uvedl své tvrzení během odborné konference v Tchaj-wanu, své tvrzení přitom opírá o zdroje ve společnosti Apple.

Podle Hsieha Apple jedná se společnosti LG, která by se měla stát dodavatelem OLED displejů pro Apple iWatch. Apple OLED panely doposud nepoužil u žádného ze svých produktů a hodinky by tak měly být první produktem s logem společnosti Apple, který bude disponovat technologií OLED. iWatch by měly nabídnout především řadu biometrických senzorů, které budou sledovat zdravotní stav a kondici jejich majitele. Podle analytiků se iWatch stanou hitem příštího roku s tím, že by je měl Apple představit v druhé polovině roku a ovládnout tak předvánoční trh novým produktem.

Je nutné podotknout, že společnost DisplaySearch v minulosti prokázala, že její předpvoědi okolo společnosti Apple se většinou vyplní. Je to navíc vůbec poprvé, kdy někdo přišel s tvrzením, že nový produkt od společnosti Apple označovaný jako iWatch nabídne dvě velikosti displeje.

iWatch3
iWatch0
iWatch

*Zdroj: appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.