Zavřít reklamu

Zatím co USB porty najdete dnes již prakticky na každém rohu s kabely pro iPhony je to horší. Poté co Apple změnil po téměř deseti letech 30pin dock konektor na nový Lightning konektor vám již ani nepomůže, že nějaký kamarád používá také iPhone, může se totiž jednat například o iPhone 4 s 30pin dock, zatím co vy máte iPhone 5 s Lightning konektorem. Kabely jsou navíc pověstné tím, že se rády ničí a neustálé přenášení tomu jen dopomáhá.

Představte si však kabel, který máte stále u sebe, kdykoli kdy někam jdete jej máte například v peněžence a v případě, kdy potřebujete dobít svůj telefon nebo tablet jej jednoduše připojíte k USB portu a začnete nabíjet. Přesně takový kabel, který se pyšní dokonce přívlastkem nejtenčí na světě, nyní představila společnost PlusUS pod názvem LifeLink. Kabel je dostupný jak s klasickým 30 pin dock konektorem, tak s micro USB konektorem, tak i s Lighning konektor, za který si však k běžné ceně připlatíte 2$. Nabíjecí kabel tenký pouze 2,5mm je navíc dostatečně pevný na to, aby dokázal odolat neustálému přenášení a byl vždy připraven k použití.

V současné době je možné získat kabel za cenu 14$ s použitím kupónu, který získáte poté co dáte o LifeLink vědět svým kamarádům prostřednictvím sociálních sítí. Pokud tak neučiníte, je standardní cena kabelu 24$ s tím, že k Lightning variantě je nutné připočítat další 2$. Objednávat a získat kupón na slevu můžete přímo zde.

Dnes nejčtenější

.