Zavřít reklamu

Iba málokto zo siedmich miliárd ľudí na tomto svete sa odvážil dočítať podmienky používania softvéru do konca, keďže drvivá väčšina ľudí tento text okamžite preskakuje v snahe o čo najrýchlejšie nainštalovanie programu, hry alebo operačného systému. Práve preto sa niektorí výrobcovia rozhodli do svojich podmienok zahrnúť vtipné texty či iný text, ktorý ani zďaleka nesúvisí s podmienkami pre používanie. Vo svete Applu začal kolovať text o tom, že na 46. strane podmienok užívania iOS 7 sa nachádza text, ktorý len potvrdzuje, že toto nikoho nezaujíma.

„Oh, viete čo? Toto je 46. strana, toto už nikto nečíta. Stavím sa, že len približne päť ľudí sa rozhodlo najprv prečítať Podmienky užívania – môžeme sem preto napísať čo chceme. Tony na piatom poschodí sídla Applu páchne od sardiniek. Keď niekto rozpošle vtipný e-mail, musíme naň reagovať slovom iLaughed. Je to v popise našej práce. Pamätáte si na tie súdne ťahanice medzi Apple a Apple Studios? Viete ako sme to vyriešili? Odkúpili sme The Beatles. Žijúci členovia k nám chodia spievať za šrot. Snažíme sa zistiť, ako oživiť mŕtvych členov. V jedálni predávajú iba jablčné produkty. Jablká, jablčné džúsy, jablčné lievance, karamelové jablká. Keby ma videli jesť niečo bez jabĺk, vyhodili by ma. SOM ALERGICKÝ NA JABLKÁ A VŽDY SOM HLADNÝ. Sfalšovali sme pristátie na mesiaci. Spravili sme ho v 2008 a potom sme všetkým vymyli mozgy tak, aby verili, že sa to stalo v 1969, už len preto že sme mohli. Pokiaľ sa ktokoľvek dozvie o tom, že som odhalil tieto informácie, zabijú ma. Ale toto si nikto nikdy neprečíta.“

Ak ste sa rozhodli spraviť restore svojho zariadenia len preto, aby ste si uvideli tento text na vlastné oči, pravdepodobne ostanete sklamaní. Jedná sa totiž o podvrh, ktorý vytvorila redakcia britského magazínu Huffington Post. Na druhú stranu to môže byť jasný dôkaz toho, že ani vy ste pri prvej inštalácii iOS 7 nečítali podmienky.

ios-terms-and-conditions
*Zdroj: Huffington Post; GrahamCluley.com

Dnes nejčtenější

.