Zavřít reklamu

Týždeň po ohlásení nového iPadu Air sa spoločnosť Logitech rozhodla predstaviť svoje prvé príslušenstvo pre tento tablet. Hneď na úvod si pripravila štyri doplnky v celkovej hodnote 400 euro. Jedná sa prevažne o hybridné ochranné kryty a klávesnice, no medzi doplnkami nechýba ani štandardný ochranný obal Logitech Folio Protective Case. Trend nasvedčuje tomu, že nie všetky doplnky musia byť len čierne a biele, ale môžu byť dostupné aj v niekoľkých ďalších farbách.

Tentoraz sa jedná predovšetkým o staršie príslušenstvo, avšak prispôsobené pre najnovšiu generáciu tabletu iPad. Všetky nové produkty má Logitech začať predávať v novembri/listopadu, teda už krátko po spustení predaja samotného iPadu Air. Ten sa má podľa oficiálnych informácií začať predávať už 1. novembra, pričom tento dátum platí aj pre Českú Republiku a Slovensko. Logitech začne predávať nasledujúce štyri produkty:

Logitech Protective Case – Tento ochranný obal bude dostupný v štyroch farbách, konkrétne v Carbon Black, Mars Red Orange, Vapor Grey a Sunflower Yellow. Ochranný obal chráni prednú i zadnú stranu zariadenia a pridá iPadu dodatočných 261 gramov váhy a 14 milimetrov hrúbky. Výhodou je možnosť premeniť obal na stojan, ktorý sa viditeľne podobá na ten u FabricSkin Keyboard Folio. Obal Logitech Protective Case stojí 49,99€.

Ultrathin Keyboard Cover – Jedná sa o klasickejší kryt s klávesnicou, ktorý je dostupný v bielej a čiernej farbe. Klávesnica ponúka skratky pre funkcie operačného systému iOS a je možné nabíjať ju pomocou USB nabíjačky. Logitech tiež sľubuje výdrž troch mesiacov používania na jedno nabitie, pokiaľ sa klávesnica používa priemerne 2 hodiny každý deň. Tento kryt má 330 gramov a hrúbku 7,3 milimetra a jeho cena je 99,99€.

FabricSkin Keyboard Folio – V tomto prípade sa jedná o hybrid ochranného obalu a klávesnice, ktorý sa veľmi nápadne podobá na kryt Touch Cover pre Microsoft Surface. Zároveň sa jedná o stojan, vďaka čomu môže iPad Air mierne pripomínať menší notebook. Obal je tentoraz dostupný len v troch farbách, zatiaľ čo verzia pre staršie modely iPadu je dostupná v šiestich farbách. Medzi farbami sa tentoraz nachádza Carbon Black, Mars Red Orange a Urban Grey. Podobne ako jeho predchodca, aj FabricSkin Keyboard Folio pre iPad Air stojí 149 euro.

Ultrathin Keyboard Folio – Posledný obal je veľmi podobný svojmu predchodcovi, no odlišuje sa od neho vypuklými klávesami a hrúbkou. Tento obal je o dva milimetre hrubší, no zachováva si rovnakú váhu, 425 gramov. Tento obal je dostupný vo farbách Carbon Black, Midnight Navy a Mars Red Orange a stojí 99,99€.

ipad-folio
folio-keyboard-130820
logitech-ipad-air-accessories-2013-10-28-02

Dnes nejčtenější

.