Zavřít reklamu

Servery Applu v posledních hodinách nezatěžují pouze aktualizace OS X 10.9 Mavericks a aplikací z balíčku iLife a iWork, ale také drobnější aktualizace aplikací, které jsou nyní jednak kompatibilní s nejnovější verzí operačního systému pro počítače Mac, ale nabízejí také další drobná i větší vylepšení, díky kterým jsou opět stabilnější a bezpečnější. Veškeré nové aktualizace jsu dostupné přímo na Mac App Store nebo prostřednictvím webových stránek společnosti Apple.

OS X Server 3.0
OS X Server 3.0 je server verze OS X Mavericks, která je k dispozici za 19,99$ v Mac App store a obsahuje řadu nových funkcí, týkajících se sdílení souborů, vývoje, kalendáře, kontaktů, mailových serverů a správy jednotlivých profilů.

iTunes 11.1.2
Nová verze multimediálního přehrávače iTunes nabízí kromě podpory pro OS X MAvericks také podporu pro arabský a hebrejský jazyk, stejně jako vylepšení výkonu a stability. iTunes 11.1.2 je k dispozici na Mac app Store nebo přímo v Software Update.

Xcode 5.0.1
Nové Xcode přinášejí nové SDK a další drobnější vylepšení.

iBooks Author 2.1
Aktualizovaná verze iBooks přináší podporu pro náhled v iBooks pro Mac a zároveň umožňuje editovat knihy přímo pro iBooks for Mac.

Apple Configurator 1.4.1
Přináší podporu konfigurace přes Setup Assistant a další opravy a vylepšení.

Apple Remote Desktop 3.7
Přináší podporu pro OS X 10.9 Mavericks, zlepšuje podporu počítačů Mac které mají připojených více displejů a používají více IP adres. Podporuje posouvání mezi obrazovkami a přináší opravy stávajících chyb.

Logic Remote 1.0.2
Přináší podporu pro novou verzi GarageBand pro Mac a zlepšuje stabilitu a výkon.

Migration Assitant Update
Přináší podporu pro Lion a Snow Leopard pro uživatele, kteří chtějí přejít na OS X 10.9 Mavericks.

Dnes nejčtenější

.