Zavřít reklamu

V našich končinách je a asi i navždy bude pro sdílení fotografií populární zejména Facebook nebo Instagram. Sociální síť Flickr tak většina našich čtenářů zná zejména z průzkumů oblíbenosti mobilních telefonů pro focení, které vám občas přinášíme. Pokud však Flickr aktivně používáte, jistě vás potěší nová aktualizace, která by mohla přimět používat Flickr i vaše přátele. Nejnovější aktualizace totiž nabízí automatické odesílání fotografií z camera roll přímo do vašeho účtu na Flickr.

Fotografie je možné nechat odesílat například jen v případě, kdy jste připojeni k Wi-Fi síti nebo pokud vás netrápí žádné FUP limity, máte samozřejmě možnost nechat odesílat fotografie také přes mobilní internet. Samozřejmostí je pak možnost nastavit odesílání dat do soukromé složky, ke které nemají uživatele přístup a vidíte ji pouze vy. To se hodí v momentě, kdy zapomenete, že má Flickr přístup k Camera Roll a fotíte něco, o co se zrovna nechcete dělit s ostatními. Kromě toho aktualizace samozřejmě přináší design iOS 7 a jako bonus také nové editační nástroje.

Pokud fotíte rádi a fotíte často, nemusíte se ani tak bát nechat odesílat data automaticky, protože Flickr poskytuje každému uživateli rovnou 1 TB prostoru na serverech společnosti. Aktualizace je stejně jako celá aplikace zdarma dostupná v iTunes App Store přímo zde.

flickr

Dnes nejčtenější

.