Zavřít reklamu

Golf, Baseball nebo tenis, tak toto jsou sporty ve kterých záleží na milimetrech. Je otázkou milimetrů zda odpálený míček skončí jako homerun nebo v rukavici soupeře, je otázkou milimetru zda se míček zastaví před jamkou nebo do ni spadne a jestřábí oko prověřuje milimetry centimetru, zda byl out nebo dobrý míč při tenisu. Žádný trenér na světě přitom nedokáže určit na milimetr přesně jakou silou, rychlostí nebo s jakou přesností držíte svou pálku, raketu nebo devítku železo.

Nyní však přichází trenér, který není větší než běžná náplast a dokáže vám říct vše, co potřebujete vědět o vaší hře jen díky tomu, že jej nalepíte přímo na raketu, pálku nebo golfovou hůl. Pánové ze Zepp Labs přicházejí s miniaturní náplastí, která má přesně jeden palec a váží pouhých 6,3 gramů a je ji možné přilepit na jakoukoli raketu nebo hůl. Díky své váze neovlivňuje vaši hru, ale dokáže přenést data ze švihu přímo do iPhone, kde jsou všechny důležité parametry analyzovány a aplikace tak během vteřiny určí, kde přesně se stala chyba. Snímač s ARM procesorem dokáže nahrát až tisíce dat za vteřinu a to po dobu osmi hodin, po kterou mu vydrží baterie.

Za 150$, za kterých se bude senzor příští měsíc prodávat tak získáte osobního trenéra, který má na rozdíl od toho z masa a kostí skutečně i ty nejpodrobnější data. Pak už je samozřejmě na vás a vašem skutečném trenérovi, jak s nasbíranými daty naložíte a zda dokážete zapracovat na nápravě chyb, kterých se při odpalu, úderu nebo švihu dopouštíte. Předobjednávat můžete přímo zde.

homepage_valprop_bg

Dnes nejčtenější

.