Zavřít reklamu

Niektorí ľudia využívajú aplikáciu Diktafón každý deň, a v tak veľkom množstve nahrávok sa môže nejeden človek stratiť. Práve preto sa v systéme iOS ukrýva možnosť veľmi ľahko organizovať audio nahrávky podľa typu, respektíve podľa vlastného názvu. A práve pomenovanie jednotlivých nahrávok je cestou k tomu, aby ste mali vo vašich nahrávkach navždy poriadok, a nemuseli tak počúvať každú jednu nahrávku, aby ste vedeli, čoho sa týka. Trik funguje zaručene na iOS 6.0 a novších, funkčnosť na starších zariadeniach však neviem potvrdiť. Pokiaľ teda chcete vedieť, ako na to, určite pokračujte v čítaní ďalej.

Všetko sa nachádza priamo v aplikácii Diktafón, ktorú nájdete na domovskej obrazovke vášho iPhone alebo iPod touch. Ako môžete vedieť, iPhone bežne určuje názvy nahrávok podľa času nahrania, a to môže byť pre niekoho problém. Ak teda chcete zmeniť názov nahrávky dodržte tieto pokyny:

  1. Klepnite na modrú šípku pri nahrávke
  2. V novej ponuke Info klepnite na názov nahrávky
  3. Zvoľte jeden z predvolených názvov, alebo si vytvorte vlastný na konci ponuky
nahravky-1

Ako ste si neskôr mohli všimnúť, v ponuke Info sa nachádza aj ďalšie tlačítko Skrátiť. Po klepnutí na toto tlačítko sa na obrazovke zariadenia objaví nová lišta, ktorá vám umožní jednoducho a rýchlo skrátiť nahrávku. Zostrihať jednotlivé časti však nemôžete, môžete určiť iba začiatok a koniec nahrávky. Nahrávky je nakoniec možné odoslať ďalším užívateľom cez e-mail a iMessage, k čomu poslúži tlačítko Odoslať

nahravky-2

Dnes nejčtenější

.