Zavřít reklamu

Mnozí z vás si jistě vzpomenou na naši recenzi robotické koule Sphero, která je ovládána pomocí iOS zařízení. Již první generace Sphero v naši recenzi sklidila poměrně velký úspěch a to zejména kvůli tomu, že je možné kouli využít nejen jako samotnou hračku, ale také jako herní ovladač. Nyní přichází druhá generace Sphero 2.0, která slibuje až dvojnásobnou rychlost, díky které se bude koule prohánět kolem vašeho iOS zařízení rychlostí až 7,7 kilometrů za hodinu. Nejen pro noční ježdění se pak jistě hodí trojnásobně vyšší jas LED diod uvnitř koule, než kterým disponovala první generace Sphero.

V balení tentokrát najdete nejen samotnou kouli, nabíječku a speciální návody na sestavení ramp, ale rovnou již několik plastových ramp a překážek, které můžete okamžitě využít. Vše tak pomalu ale jistě začíná připomínat fenomén s názvem TechDeck, který zhruba před dvanácti lety začal zaplavovat svět a vydrželo mu to do dnes. Brzy si tak ke Sphero budeme mít možnost koupit také nové překážky a tratě, díky kterém se využití a zábava opět zvýší.

Aby to na rampách lépe jezdilo a při pádech kouli tolik nebolelo, přichází současně se Sphero 2.0 také Nubby cover, což je obal na kouli který se hodí do drsnějších podmínek nebo pro plavání a dokáže nejen ochránit vaši kouli, ale také zvýšit její rychlost ve vodě. Autoři si ke spuštění nové verze přichystali také novou aplikaci pro ovládání koule a dalších 25 nových her, které budou k dispozici do konce tohoto měsíce. Cena novinky je 130$ a první zájemci ji obdrží ještě do konce srpna. Objednávat můžete přímo na gosphero.com, ale předtím se určitě ještě podívejte na naši recenzi Sphero.

Dnes nejčtenější

.