Zavřít reklamu

Iba pred mesiacom sme sa dočkali toho, že spoločnosť Gameloft ohlásila už ôsme pokračovanie svojej kultovej závodnej série Asphalt. Osmička s podtitulom Airborne by sa mala objaviť na iTunes App Store už toto leto, no aj napriek tomu ju medzi viac ako 900 000 aplikáciami nevidíme. Na hre sa však intenzívne pracuje a ako dôkaz nechal Gameloft zverejniť štyri nové screenshoty z hry, ako aj čerstvé Developer Diary video, v ktorom sa nielen, že dozvieme zaujímavosti od vývojárov, ale uvidíme niekoľko záberov priamo z hry.

S ôsmym dielom prichádza aj revolúcia a podľa toho, čo sme mohli počuť, bude sa jednať o prvú hru Asphalt, ktorá bude klásť dôraz na fyziku. Popri fyzike však urobí svoje aj samotná hra a tak sa v nej môžeme tešiť na množstvo nového obsahu, vrátane nových lokalít a vozidiel. Ako môžeme vidieť na snímkoch a videu nižšie, Gameloft dbá na to, aby hra ponúkla konzolový zážitok. Tento zážitok nebude sprevádzaný iba špičkovou grafikou, ale aj multiplayerom, na ktorý bude hra veľmi zameraná. Konzolovú grafiku si pravdepodobne vychutnajú iba majitelia zariadení s Retina displejom, medzi ktoré patria telefóny iPhone a 9.7-palcové tablety iPad.

Že to myslí Gameloft s fyzikou vážne, potvrdzuje ďalšou novinkou vo svete Asphalt. Na tratiach sa stretneme s dažďom, snehom a piesočnými búrkami. Živle sa odlišujú podľa lokalít. Ôsmy diel ponúkne osem úplne nových tratí, od Nevadskej púšte až po ulice Londýna a Tokya. Novinkou by tiež mala byť prerobená trať v Monaku a zamrznuté cesty na Islande. Nakoniec Gameloft čo-to odhalil o multiplayeri. Novinka ponúkne synchrónny aj asynchrónny multiplayer, vďaka čomu budú môcť hráči závodiť proti sebe skutočne kedykoľvek. Okrem režimu Takedown by mali prísť aj multiplayerové režimy Gate Drift a Infected. A koľko za hru zaplatíme? Podobne ako v prípade Asphalt 7: Heat, aj tento rok sa môžeme tešiť na hru, ktorá nás vyjde iba 0,89€.

Asphalt8_4_1500
Asphalt8_1_1500
Asphalt8_2_1500
Asphalt8_3_1500
*Zdroj: Gameloft

Dnes nejčtenější

.