Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chcete pořádně zrychlit svůj iMac a přitom ještě rozšířit jeho kapacitu? Připravili jsme pro Vás na červenec akční nabídku na instalaci Fusion Drive do vašeho stávajícího iMacu se vším všudy za 9 990 Kč. Za zlomek ceny pořízení nového mu můžete dopřát více síly pro další léta života. Co proto musíte udělat? Stačí k nám jen iMac dopravit a my se o vše postaráme – profesionálně namontujeme a zapojíme nejvhodnější a nejspolehlivější SSD, vyčistíme vnějšek i vnitřek od prachu a nečistot, nastavíme Fusion Drive a přeneseme zpátky všechna vaše data a nastavení. Váš iMac bude druhý den rychlejší než kdy předtím, ale vše zůstane na svém místě, jak jste byli zvyklí.

Fusion Drive je speciální konfigurace od Apple, která spojí rychlý SSD disk a klasický pevný disk do jednoho celku. Systém pak zcela automaticky přemisťuje nejpoužívanější soubory na rychlé SSD, kdežto pro ty ostatní je tu pevný disk s velkou kapacitou. Jde tak o spojení výhod SSD (rychlost) a pevného disku (velikost). Fusion Drive se tváří jako jedno úložiště a vy se nemusíte o nic starat. Apple tuto konfiguraci nabízí u nových, tenkých iMaců, u nsparkle jej však můžete mít i ve svém stávajícím iMacu.

Akce platí do 2. 8. 2013 pro modely iMaců 2009 až 2011. Základní varianta za 9 990 Kč s DPH obsahuje vytvoření Fusion Drive z vašeho stávajícího pevného disku, za 5 990 Kč můžete mít Fusion Drive 3TB veliký. Více na nsparkle.cz/fusion-pro-imac

fusion-imac

Dnes nejčtenější

.