Zavřít reklamu

Nechci vám tvrdit že troška slin a tričko nejsou to nejvhodnější na leštění displeje, ovšem s tím jak máme čím dál tím víc přístrojů začínají být trička pomalu špinavější než displeje. Do rukou se mi dostala zajímavá vychytávka od společnosti LensPen, o jejichž kvalitách jsem ze začátku pochyboval, to jsme však neměl dělat. LensPen VidiMax je jednoduché příslušenství pro údržbu dokonalé čistoty a lesku vašeho displeje, které totiž skutečně funguje. Celé tajemství je ve dvou fázích, které vedou ke skutečně dokonalému lesku.

VidiMax se totiž skládá ze dvou čistících polštářků a zatím co jeden setře z povrchu displeje prach a další mechanické nečistoty, ten druhý jej vyleští, ovšem nutno podotknout, že skutečně kvalitně vyleští. První vrstva připomíná klasickou prachovku, která dokáže velmi dobře posbírat veškerý prach, chlupy a podobné nečistoty z povrchu jakéhokoli displeje, je jedno zda se jedná o multi-touch display na iPadu, lesklý displej na Thunderbolt displeji nebo klasické matné LCD. Jakmile prachovka posbírá všechny nečistoty, přichází na řadu druhá část VidiMax, kterou tvoří speciální čistící destička z jelenice, jenž je naplněna speciální netekutou čistící uhlíkovou složeninou LensPen.

videmax_1

Ta slouží pro vyleštění displeje a to skutečně velmi účinně. Stačí mírně zatlačit a přejet po displeji menší podložkou VidiMax, která je naplněna již zmíněným uhlíkem. Ten vyleští displej mnohem účinnějším způsobem než jakýkoli hadřík nebo speciální sprej. Displej je po dokončení leštění skutečně jako nový. Obě vrstvy, ať již standardní „prachovka“ nebo právě speciální podložka s uhlíkem mají obdélníkový tvar a čistící plocha je od kraje ke kraji, díky čemuž je možné vyčistit každý milimetr i v rohu displeje.

lenspen

Jediné na co je při použití VidiMax potřeba myslet je, aby byl displej vypnutý a měl pokojovou teplotu a nejprve, než navíc začnete leštit druhou vrstvou VidiMax, nejprve je potřeba odstranit veškeré mechanické nečistoty. Dejte si pozor na to, že vrstva se speciální uhlíkovou složeninou skutečně pouze leští a i když dokáže skutečně dokonale odstranit otisky prstů, pokud narazí na mechanickou nečistotu, může na displeji zanechat černou čmouhu (tu však lze samozřejmě vyčistit). Samozřejmě že můžete použít tričko nebo jakýkoli jiný hadřík na čištění displeje, ovšem když si vezmete že v průměrné rodině najdeme dva LCD televizory, několik počítačů, tabletů a smartphonů, není investice do LensPen VidiMax ničím nesnesitelným.

videMax

Pokud navíc máte iPhone 4 nebo iPhone 4S, můžete dokonale vyčistit také zadní stranu přístroje. Recenzi navíc neberte pouze jako chválu daného produktu, ale po vyzkoušení VidiMax, jsme získal důvěru ke všem produktům společnosti LensPen, která se soustředí nejen na čištění displejů, ale také například digitálních zrcadlovek a objektivů. Jediné co ubírá LensPen na váze je zpracování, které skutečně odpovídá spíše levné Čínské napodobenině, než kvalitnímu produktu, kterým VidiMax bezesporu je.

  • VidiMax si můžete zakoupit například přímo zde.
LensPen_vidimax

Dnes nejčtenější

.