Zavřít reklamu

Informácie o lacnejšom iPhone dnes nezverejnila len renomovaná spravodajská agentúra Reuters, ale aj japonský portál Macotakara. Macotakara, ktorý už niekoľkokrát v minulosti priniesol zaujímavé a pravdivé správy ohľadom nových Apple zariadení, priniesol nové informácie ohľadom farebných variantov iPhone 5S a lacnejšieho iPhonu. Práve ten by mal byť dostupný vo farbách oficiálneho iPhone 4 Bumperu, teda v čiernej, bielej, ružovej, oranžovej a modrej. Zatiaľ nie je známe, či sa dočkáme aj Product(RED) verzie.

Zatiaľ čo v správe od Reuters sme sa mohli dozvedieť, že lacnejší iPhone bude dostupný v septembri / září, podľa Macotakara by sme sa mohli dočkať predstavenia oboch telefónov už v auguste / srpnu. Popri štandardnej bielej a čiernej farebnej verzii by sme sa mali dočkať aj nového, zlatého farebného variantu, o čom nás presviedčajú aj viaceré uniknuté fotografie. Rovnako by sa mal iPhone 5S dočkať aktualizácie procesoru, nie je ale isté, či sa prístroj dočká vizuálnych zmien oproti terajšiemu modelu.

Dočkať týchto zariadení by sme sa mali dočkať predovšetkým preto, že Apple údajne hodlá v auguste/srpnu predstaviť aj druhú generáciu tabletu iPad mini, ktorý pravdepodobne ponúkne Retina displej. Nie je ale isté, či sa tak skutočne stane, keďže Apple doteraz nezačal vyrábať ani prvé prototypy iPadu 5. generácie a dátum spustenia malovýroby doteraz nie je známy.

lowcost-iphone

iphone5S-gold

*Zdroj: Macotakara

Dnes nejčtenější

.