Zavřít reklamu

Jednoduchosť sa hodí v systéme iOS skutočne všade a je úplne jedno, či je dané zariadenie jailbreaknuté alebo nie. Práve užívatelia s jailbreakom si môžu všimnúť, že postupným inštalovaním nových aplikácií dochádza k zväčšeniu množstva dostupných položiek v aplikácii Nastavenia, ktoré sa preto načítavajú o niečo dlhšie a pomalšie, ako predtým. Narozdiel od množstva ostatných aplikácií táto nielen, že nemala tak veľké šťastie aby sa dostala od App Store, ale dokonca sa nedostala ani do Cydia BigBoss Repo.

Miniatúrna utilita pritom nesie pomenovanie PreferenceOrganizer a je možné pokladať ju za neoficiálny upgrade utility Preference Folders, ktorú bolo možné v BigBoss Repo zakúpiť za 2 americké doláre. Aplikácia pritom roztriedi všetky aplikácie z App Store a Cydie do samostatných priečinkov, vďaka čomu už nebude dochádzať k nárastu počtu položiek v nastaveniach iOS zariadenia. Všetko je navyše vykonané automaticky a preto nemusí užívateľ s utilitou experimentovať. Za jediný experiment je možné považovať snáď len jej inštaláciu. Pretože sa PreferenceOrganizer nedostal do Cydie, užívateľ si musí softvér nainštalovať do zariadenia manuálne prostredníctvom iFile.

Aký je dôvod zamietnutia aplikácie? Podľa oficiálneho vyhlásenia na Reddit môže aplikácia zmiasť užívateľov, keďže aplikácie organizuje položky v nastaveniach automaticky, teda k nej nemá užívateľ prístup ako k Preference Folders, ktorý umožňuje užívateľom položky manuálne organizovať. Ďalším problémom je, že všetky utility stiahnuté z Cydia Store sú obsiahnuté v sekcii Cydia, čo môže opäť zmiasť používateľov. Nakoniec utilita údajne slúži iba na kozmetickú úpravu a nemá vplyv na výkon zariadenia. Narozdiel od Preference Folders, PreferenceOrganizer podporuje jailbreaknuté zariadenia s iOS 6.

  • Utilitu PreferenceOrganizer si môžete stiahnuť tu

preferencefolder

*Zdroj: iDownloadBlog

Dnes nejčtenější

.