Zavřít reklamu

Aj keď väčšina predávaných produktov spoločnosti Apple nepociťuje žiadne problémy, predsa len sa z času na čas stane, že má niektorý produkt vážny problém, ktorý ochromuje dôležitú časť jeho funkcionality. To je aj prípad niektorých modelov Apple TV 3. generácie, miniatúrneho set-top boxu prakticky závislom na WiFi pripojení. Apple sa preto rozhodol spustiť program výmeny poškodených zariadení, na ktorý majú nárok všetci majitelia súčasných modelov Apple TV, ktoré majú problémy s WiFi pripojením.

Apple upozornil na chybu nielen svoje obchody Apple Store, ale aj pracovníkov AppleCare. Poškodené zariadenia by podľa spoločnosti mali obsahovať písmená DRHN na konci svojho sériového čísla. Ďalšou podmienkou sú znaky na 3. a 4. mieste v kóde, kde sa musia nachádzať nasledujúce znaky:

  • H9, HC, HD, HF, HG, HH, HJ, HK, HL, HM, HN, HP, HQ, HR, HT, HV, HW, HX, J1, J2, J3, J4, J5, J6, J7, J8, J9

Pokiaľ ste na svojej Apple TV našli tento kód a máte problémy s pripojením k WiFi sieti, máte nárok na náhradu zariadenia. Apple začal oficiálne predávať tretiu generáciu Apple TV v marci 2012, pričom tento rok došlo k jej tichej aktualizácii, kde nové modely využívajú menší, pravdepodobne úspornejší jednojadrový čip Apple A5 s podporou 1080p obrazu.

atvserialnumbers-800x180

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.