Zavřít reklamu

Podobne ako v decembri Apple nahneval množstvo používateľov iPhone 5 a iPad mini aktualizáciou 6.0.2, tak je tomu aj dnes, len pár dní po vydaní iOS 6.1.3. Spoločnosť sa tak rozhodla znovu potrápiť batérie užívateľov svojich telefónov a iných zariadení so systémom iOS, a spolu s novou aktualizáciou sa na internete objavujú prvé hlásenia o ďalšom drastickom vybíjaní batérie. Aj keď v tomto prípade nejde o tak veľké množstvo používateľov ako pred pár mesiacmi, aj naďalej ide o chybu, ktorá Applu znižuje u jeho zákazníkov reputáciu.

Vzhľadom k tomu, že je však iOS 6.1.3 dostupný pre všetky kompatibilné zariadenia, je počet zasiahnutých používateľov v tomto prípade výrazne väčší ako v minulom prípade, ktorý postihol i jeden z našich redakčných iPadov mini. V prípade nového update sme sa však tomuto problému vyhli a zdá sa, že aj so systémom iOS 6.1.3 je schopný iPad vydržať viac ako avizovaných 10 hodín na WiFi sieti. Stále je však možné, že sa táto chyba prejavuje na niektorom z vašich iOS zariadení a preto vám poskytujeme užitočný návod, akou je možné túto chybu napraviť:

  1. Otvorte Nastavenia – Všeobecné – Resetovať
  2. Klepnite na tlačítko Resetovať nastavenia siete
  3. Potvrďte akciu a nechajte iOS vykonať svoju prácu.

Druhou alternatívou je vykonanie tzv. tvrdého reštartu, ktorý vykonáte súčasným podržaním tlačidiel Home a Power Button po dobu približne 10 sekúnd.

ios-613

*Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.