Zavřít reklamu

Po tom, ako sa začiatkom novembra / listopadu minulého roku stal Eddy Cue členom správnej rady Ferrari, zdá sa, že sa luxusná automobilová spoločnosť pokúša s Applom zblížiť ešte viac. Talianska automobilka spadajúca pod Fiat totiž dnes okrem svojho nového hybridu LaFerrari predstavilo aj novšiu verziu Ferrari FF, ktoré je prvým vozidlom spoločnosti s pohonom 4 x 4. Nová verzia športiaku prináša integráciu dvoch iPadov mini pre pasažierov na zadnom sedadle, pričom práve s týmito iPadmi je Ferrari schopné pracovať s technológiou Siri Eyes Free.

Ferrari FF by malo byť navyše len prvým vozom luxusného výrobcu áut z Maranella, pričom ďalších áut kompatibilných so zariadeniami Applu ako aj integráciou Siri Eyes Free by sme sa mali dočkať už v nasledujúcich mesiacoch. Predseda spoločnosti Luca di Montezemolo magazínu Bloomberg zdelil, že jeho spoločnosť „momentálne rokuje s Applom o rozšírení partnerstva vrámci poskytovania zábavy v aute.“

Zaujímavosťou je, že Ferrari spadajúce pod Fiat nepatrí medzi prvých deväť automobiliek, ktoré mali službu Siri Eyes Free vo svojich vybraných vozidlách poskytovať. Týmito spoločnosťami sú BMW, General Motors, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar, Audi, Toyota, Honda a Chrysler, ktorý však do skupiny Fiat Group patrí.

ferrari-ff

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.