Zavřít reklamu

Upřímně doufám že ekvalizér je pro drtivou většinu našich čtenářům něčím, co mají ve svém iOS zařízení neustále vypnuté a již si ani nepamatují že něco jako ekvalizér existuje. Nyní však zkuste na moment zapomenout na to, že s vypnutým ekvalizérem posloucháte hudbu tak jak ji hudebníci nahráli a tak jak má být slyšet a představte si že chcete poslouchat své oblíbené skladby také při usínání. Pokud posloucháte relaxační hudbu, není to žádný problém, pokud se však orientujete na normální muziku, nemusí se vám při výrazných basách a dalších elementech zrovna dobře usínat. Apple proto do nejnovější verze operačního systému iOS přidal jednu drobnou vychytávku s názvem Noční poslech (Late Night).

Tento režim sníží nejen basy, ale v podstatě vše co by vás mohlo rušit a nechá hudbu hrát tak, aby se u ni co nejpříjemněji usínalo. Stejně jako u každého nastavení ekvalizéru, i zde platí že se jedná o nastavení pro všechny výstupy a je jedno zda posloucháte hudbu přes dockovací stanici připojenou pomocí 30pin Dock/Lightning konektoru, 3,5mm jack konektor nebo slyšíte zvuky vycházející z vestavěných reproduktorů. Pokud tedy usínáte při poslechu hudby, vyzkoušejte režim Late Night neboli Noční poslech. Bohužel se toto nastavení týká pouze nejnovějšího iPadu, iPhonu a iPadu mini. Pro nastavení ekvalizéru stačí přejít do Nastavení – Hudba – Ekvalizér – Noční poslech.

Late_night_eq

Probouzejte se s oblíbenou skladbou
Když se vám již podařilo usnout, následuje po pár hodinách ta horší část, probouzení. I probouzení si však můžeme zpříjemnit poslechem oblíbené písničky, namísto agresivního tónu budíku. Stačí když na jakémkoli zařízení s iOS 6 přejdete do aplikace Hodiny a při nastavování času zvolte možnost Zvuk – Skladby – Vyberte skladbu. Zobrazí se kompletní seznam všech skladem, které máte ve svém iOS zařízení a můžete si zvolit oblíbenou písničku, při které chcete vstávat.

budik

Dnes nejčtenější

.