Zavřít reklamu

Dnes známy tvorca antivírusového softvéru spoločnosť AVG Technologies priniesla do App Store svoj webový prehliadač. Okrem známych funkcií, ktorými disponuje Safari aj Chrome ako sú záložky, história a podpora vyhľadávania od Google, umožnuje vyhľadávanie aj pomocou iných služieb a to Yahoo, Bing, Lycos alebo Ask.

Prehliadač pomocou technológie AVG LinkScanner umožní automaticky blokovať nevhodný obsah a škodlivý kód. Stránky pokúšajúce sa dostať k súkromným informáciám, alebo zaznamenať vašu online aktivitu budú blokované a presne sa dozviete čo presne sa pokúsila daná stránka zistiť. Prehliadač zobrazí podrobné informácie o dátach, ktoré blokuje, no tie môžu zapríčiniť nesprávne fungovanie stránky, preto je možné odblokovať rôzne služby. Medzi ďalšie nastavenia patria blokovania služieb sociálnych sietí ako Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter a najrozšírenejších reklamných služieb na webe.

Aplikácia je rýchla a jednoduchá. Nastavenia sú rýchlo prístupné a prehľadné. Po zakázaní služieb stačí prehliadač znovu spustiť. Jediné čo by som osobne vytkol je prepínanie okien kde občas nie je presun okna plynulý a stane sa, že netrafíte to čo ste chceli.

avg_safe_browser

Dnes nejčtenější

.