Zavřít reklamu

Macbundler představuje další ze svých balíčků. Tentokrát si můžete zakoupit software v celkové ceně 456$ za pouhých 45$, což představuje celkovou slevu více než 90%. Všechny aplikace v balíčku jsou v nejnovějších verzích a jsou stejné jako byste si je koupili přímo od vývojářů. Aplikace nemají žádné omezení a v ceně jsou samozřejmě také aktualizace stávajících verzí aplikací přímo od vývojářů, stejně jako pro uživatele kteří si zakoupí aplikace jednotlivě. Zástupci Macbundler označují balíček za nejlepší balíček ve své historii a připomínají, že jsou všechny aplikace kompatibilní s OS X 10.8 Mountain Lion. Balíček devíti aplikaci si můžete zakoupit přímo zde. Vánoční balíček bude k dispozici do 16. 12. 2012.

MotionComposer
Bezesporu nejhodnotnější aplikace v balíčku jejíž běžná cena je 149$ slouží pro vytváření animací a interaktivního obsahu, který je kompatibilní s jakoukoli platformou, tabletem nebo počítačem. Pomocí MotionComposer máte možnost vytvořit animované webové stránky nebo animace, které poslouží pro zobrazení na jakékoli platformě včetně iOS a OS X, stejně jako Windows nebo Android. Vytvořené animace podporují Flash, ovšem pokud jej daná platforma nepodporuje, okamžitě přehraje obsah v HTML5.

RapidWeaver
Jedná se o aplikaci určenou pro snadné vytváření profesionálních webových stránek během několika minut. Pro vytvoření skutečně efektních stránek nepotřebujete umět programovat v žádném jazyku. Aplikace RapidWeaver vás celou tvorbou webu provede od základu až do konce s tím, že vámi navrhnuté stránky nakonec vytvoří ve validním XHTML a CSS. Součástí aplikace je velké množství témat a motivů, které můžete dále upravovat bez většího úsilí. Samozřejmostí je však možnost navrhnout si vlastní webové stránky od základu. Běžná cena aplikace je 80$.

MacScan
Aplikace MacScan je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších ochran operačního systému OS X proti Spyware a Malware. Samozřejmostí je tkaé ochran proti virům a trojským koňům. Jedná se o kompletní ochranu proti škodlivým kódům, tedy v podstatě takový ucelený antivirus pro OS X, který v sobě kromě jiného zahrnuje tkaé ochranu proti reklamním aplikacím a dalším škodlivým kódům. Samozřejmě v současné době není potřeba pořizovat antivirový program pro OS X, ovšem na druhé straně jej nyní můžete vyzkoušet jako součást balíčku s tím, že cena samostatné aplikace je 40$.

Screenium
Screenium je velmi oblíbená aplikace pro všechny, kteří se věnují vytváření videí z prostředí OS X. Pokud chcete nahrát vše co se děje na vašem displeji, stačí použít Screenium, které umožní nejen nahrát obrazovku počítače, ale také graficky zvýraznit kliknutí myši nebo pohyb kurzoru, přidat snadno popisky k tomu co právě děláte nebo doprovodit video samotného prostředí OS X o video s vámi, ve kterém můžete komentovat vše co právě ukazujete na svém Macu. Jedná se o jednu z nejlepších a nejjednodušších aplikací pro vytváření tutoriálů a videonávodů pro prostředí OS X. Aplikace je navíc funkční nejen v samotném prostředí OS X, ale také v dalších aplikacích. Běžná cena Screenium je 40$.

DEVONsphere Express
Jedná se o poměrně zajímavou utilitku, která umožňuje vyhledávat v kompletním obsahu vašeho počítače s tím, že dokáže kombinovat nejrůznější slovní spojení a hledat mezi zdánlivě nesouvisejícími soubory. Aplikace dokáže vyhledávat v celém obsahu počítače pomocí jednoduchých slovních spojení, které dokáže zakomponovat do vyhledávání a nalézt tak soubory, které by běžný spotlight vynechal. Běžná cena aplikace je 9,95$.

PulpMotion
Pomocí PulpMotion můžete vytvářet pokročilé animace z vlastních fotografií, obrázků, hudby a videí. Stačí jednoduše zvolit vizuální téma, přidat vlastní soubory a vyexportovat do souboru, který je navíc možné použít také pro další úpravy v iMovie nebo Final Cut. Oproti běžným animacím z iLife balíčku dokáže PulpMotion vytvořit animace skutečně přizpůsobené přání uživatele a zahrnout do nich veškeré soubory z video, audio nebo foto materiálem. Běžná cena PulpMotion je 129$.

iFinance 3
Aplikace umožňující spravovat osobní finance jsou čím dál tím oblíbenější. Díky intuitivnímu rozhraní umožňuje aplikace iFinance jednoduše sledovat veškeré finanční údaje a mít tak přehled nad tím, v jakých částkách u výdajů a příjmů se pohybujete a odkud vaše finance pochází a naopak za co se utrácí. Pohodlně řídíte celý cash flow. Běžná cena aplikace je 30$.

Tidy UP 3
Tidy Up slouží pro nalezení všech duplicitních souborů na disku. Všechny duplicitní soubory aplikace seřadí dle obsahu, typu, autora, času vytvoření nebo změn, jména, štítku, velikosti a data. Vyhledávat je možné také duplicitní obsah iLife aplikací nebo iTunes. Samozřejmostí je pak možnost vyhledávat přímo v mailových aplikacích. Běžná cena aplikace je 30$

Cocktail
Aplikace umožní vyčistit opravit a optimalizovat Mac. Jedná se o řadu nástrojů, které používají uživatelé po celém světě k co nejvyššímu výkonu svých počítačů Mac. Běžná cena aplikace je 19$

fflogo

Dnes nejčtenější

.