Zavřít reklamu

Jedným z mnohých zariadení, ktoré tento rok spoločnosť Apple ohlásila, je aj nový model all-in-one počítaču iMac, ktorý tentoraz nebude obsahovať mechaniku a v prípade 21.5-palcovej verzie nebude možné dokonca ani navýšiť jeho operačnú pamäť. Zariadenie, ktoré spoločnosť ohlásila minulý mesiac na konferencii v San José, by podľa oficiálnej stránky spoločnosti malo byť dostupné už v priebehu novembra. Ako sa však zdá, výroba bude trvať predsa len o niečo dlhšie, čo sa odrazí aj na dostupnosti zariadenia.

Francúzsky blog MacBidouille dnes uverejnil článok, v ktorom bližšie informuje o dostupnosti novej generácie all-in-one počítaču iMac, ktorý spoločnosť Apple ohlásila minulý mesiac. Nemenovaný zdroj blogu oznámil, že produkcia tohto zariadenia je zatiaľ v náročnej etape, čím sa znižuje šanca, že by spoločnosť uviedla na trh ešte pred vianočnými sviatkami. Na vine je údajne nový zvárací proces, pri ktorom dochádza k miešaniu molekúl dvoch hliníkových vrstiev pri vysokej teplote a tlaku, čím následne dochádza k vytvoreniu jedného celku. Novou technikou spoločnosť začala vyrábať najnovšiu generáciu produktu, pri ktorom aj tentoraz dáva dôraz na tenkosť, čo sa odrazilo aj na stave diskovej mechaniky. Tú totiž v najnovšom iMacu nenájdeme a tak nám ostáva jedine App Store alebo externá SuperDrive mechanika.

Pokiaľ by sa táto predpoveď vyplnila, znamenalo by to, že príchod nového iMacu na trh môžeme očakávať až začiatkom roku 2013.

gallery_1_2256

Dnes nejčtenější

.