Zavřít reklamu

Poté co Apple zrušil informační embargo na recenze iPadu mini, udělal to stejné také s čtvrtou generací iPadu, který nabízí Retina display a 9,7″ display. Osobně mám pocit, že Apple zkrátka potřeboval kvůli výrobcům příslušenství začít nabízet iPad s Lightning konektorem. Jen těžko by asi společnosti jako je Bang & Olufsen, Loewe, Bowers & Wilkins nebo například Harman Kardon začaly vyrábět příslušenství s Lightning konektorem bez toho, aniž by viděli, že toto příslušenství může využít jak mobilní telefon, tak i tablet od společnosti Apple. Pojďte se podívat na to, co si o novém iPadu 4. generace myslí recenzenti, kteří měli možnost testovat iPad čtvrté generace ještě předtím, než se dostane do rukou běžných uživatelů. První recenze iPadu mini si můžete přečíst v článku První recenze iPad mini: iPad mini je nejlepší malý tablet na trhu.

Verge

  • V praxi je rozdíl mezi iPadem 3. a 4. generace nejvíc vidět při spouštění aplikací. Není to však až tak výrazné, že by se vám zdál starší iPad pomalý, ale Apple A6X procesor zkrátka dělá iPad 4. generace rychlý.
  • Čtvrtá generace iPadu představuje novou definici aktualizace. Apple udělal nějaké změny, ale nic neopravil, ani nepřidal nic revolučního.

CNet

  • Apple A6X zrychluje iPad zpět na úroveň, jakou byste od něj očekávali. Jedná se o iPad 3S, řekl bych.
  • Nová přední FaceTime HD kamera nepřináší až tak dramatický rozdíl jako u iPhone 5 nebo páté generace iPod touch. Na iPadu je mnohem větší obrazovka, která zobrazuje mnohem více pixelů, to znamená, že průměrný obraz z přední kamery vypadá stejně zrnitější než na iPhone nebo iPodu touch. Je to sice lepší než u třetí generace, ale není to nijak zásadní rozdíl pro FaceTime hovory. Zadní kamera navíc zůstává stejná.

TechCrunch

  • Hlavním rozdílem jak poznáte že se jedná o iPad 4. generace je přední kamera.
  • Vypadá to, že se Apple rozhodl vydat iPad 4. generace kvůli tomu, aby mohl před vánočním prodejem prodávat iPad s novým Lightning konektorem a jako bonus přidal lepší konfiguraci. Proč neudělal víc? Protože to nyní nebylo potřeba.

SlashGear

  • S novým iPadem 4. generace máte pocit, že platíte za potenciál, který nabízí. Současné aplikace prostě nevyužijí lepší chipset, možná až na prohlížeč Safari, ale novější konektor a vyšší výkon vás ujistí o tom, že budete držet krok s tím, co se v iTunes App Store objeví v následujících měsících.
  • Třetí generace iPadu pravděpodobně nepotřebovala aktualizaci
singular

Dnes nejčtenější

.