Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Eventy, propagační akce, roadshow, nebo firemní konference se stávají čím dál důležitější částí marketingového mixu po celém světě. Tento trend dorazil v posledních letech i k nám. 78% amerických firem používá pro svoji propagaci event marketingu několikrát ročně podle výsledků nedávné studie Forrester Research. Na českém trhu mají eventy podobnou důležitost, především u velkých společností. Plánujete propagační akci? Musíte zorganizovat společenskou akci? Jste zodpovědní za organizaci byznys konference, firemní párty, workshopu nebo koncertu Vaší rockové skupiny? Jste unaveni ze všech tabulkových procesorů a přepočítávání vzorců? Nebaví vás tabulkový editor MS Excel?

Možná právě Vás zaujme nová aplikace Event Budget, která byla vytvořena českými profesionály v oblasti event managementu pro operační systém iOS. Má velké ambice, protože je určena pro amatérské i profesionální uživatele po celém světě. Díky pečlivé obchodní strategii a dlouhodobě budované produktové filozofii má šanci stát se oblíbenou utilitou, která všem při tvorbě rozpočtů ušetří čas v zajímavém uživatelsky přátelském prostředí.

„Naším cílem bylo vytvořit nástroj pro všechny profesionály i příležitostné organizátory v oblasti marketing events. Přinést na trh nástroj, který umožní připravovat plnohodnotné rozpočty na iPadu. Soustředili jsme se na jednoduchou editovatelnost, což zajisté ocení všichni, kdo mají s organizací eventů zkušenosti. Zadruhé jsme se zaměřili na kvalitu grafického výstupu, který je klíčový pro prezentaci vůči dalším subjektům,“ uvedl Petr Svoboda, jeden z klíčových tvůrců aplikace (15 let pracoval jako profesionál v oblasti event. marketingu například pro pro Microsoft, GlaxoSmithKline, ASUS, LG, Mercedes).

Aplikace umožňuje například vytvářet neomezené množství projektů, ukládat si své projekty jako nové šablony, provádět konečná vyúčtování projektů, upravit grafický výstup, exportovat data do Excelu nebo PDF a ukládat na DROPBOX. Tyto praktické funkcionality činí z Event Budget profesionální nástroj, který vám umožní zorganizovat rozpočet jakékoliv akce z předem nastavených šablon, ať jste kdekoliv.

A jaký vývoj očekávají autoři aplikace v blízké budoucnosti? „Plány jsou velké, nicméně postupujeme krok po kroku,“ uvádí dál Petr Svoboda.

„V tuto chvíli připravujeme verzi pro Windows 8, dále bude následovat ANDROID a Mac Desktop. Naším ideálem je dopracovat se k multiplatformní aplikaci, kde se přihlásí uživatel pod svým účtem z kteréhokoliv zařízení a bude mít všechna data synchronizována přes cloud.“

A kolik Event Budget stojí? Cena aplikace na Apple appstore je 7,99 EURO. Srovnatelné aplikace zde zatím nenajdete. Konečně má tak česká firma velkou šanci obsadit důležitou pozici v relativně malém, ale zajímavém segmentu vysoce specializovaných aplikací/utilit pro marketingové profesionály. Držme jim palce.

  • Více informací na webu: www.eventbudget.biz
  • info@eventbudget.biz

Dnes nejčtenější

.