Zavřít reklamu

O tom, že Apple za své Apple Maps, které jsou součástí operačního systému iOS 6 nezískla zrovna nadšenou chválu uživatelů mobilních telefonů iPhone, tabletů iPad a multimediálních přehrávačů iPod touch již zřejmě ví opravdu každý z našich čtenářů. Pokud se chcete přesvědčit o tom, že nové Apple Maps nejsou v současné době zatím zrovna bezchybné, můžete se podívat na vtipné video, ve kterém používá Apple Maps sám Batman

Ruku v ruce s kritikou Apple Maps se lidé ptají na to, kdy se v iTunes App Store objeví aplikace Google Maps. Ta zatím do iTunes nedorazila, ale developer Ben Guild, který stojí za aplikací App Map, nyní zveřejnil několik screenshotů, které údajně pochází právě z aplikace Google Maps, na jejímž vývoji se usilovně pracuje. Aplikace Google Maps je v současné době v Alfa fázi testování a přináší několik novinek oproti defaultní aplikaci, kterou používal Apple v iOS 5.1 a starších verzích operačního systému iOS.

Mezi novinky patří výrazné zrychlení celé aplikace včetně načítání obsahu a zoomování map, podpora displeje iPhone 5, otáčení pomocí dvou prstů do libovolného úhlu stejně jako to nabízí Apple Maps a několik dalších vychytávek.

Google
Google_maps_itunes_app_store

Dnes nejčtenější

.