Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost WD, s vedoucím postavením na poli externího ukládání dat a řešení pro digitálně propojené domácnosti, dnes uvedla novou aplikaci pro účinnou spolupráci a řízení datových souborů, včetně integrace se službou Dropbox, novou generaci oblibené mobilní aplikace WD 2go. Aplikace je určena pro produkty nabízející osobní cloud jako jsou My Book® Live™, My Book Live Duo a HD router s ukládací jednotkou My Net™ N900 Central. Produkty WD pro osobní cloud poskytují sdílené úložiště propojené v domácí síti tak, že uživatelé mohou centralizovat na jednom místě své důležité dokumenty, fotografie, videa i hudbu a současně automaticky zálohovat všechny propojené počítače. S aplikací WD 2go mohou zákazníci získat přístup ke svým digitálním složkám a sdílet je kdekoli mimo svůj domov na svých mobilních zařízeních.

Nová verze WD 2go umožňuje uživatelům, přesouvat, kopírovat a sdílet digitální obsah mezi jejich mobilními zařízeními, službou Dropbox a osobním cloudem WD, čímž kombinuje přínos osobního a veřejného cloudu do jedné, snadno použivatelné aplikace. Například, má-li uživatel menší množství fotografií, které chce sdílet se svými přáteli, je možné je nakopírovat ze zařízení osobního cloudu na Dropbox za využití aplikace WD 2go. Pokud ale je soubor fotografií příliš velký pro Dropbox, mohou prostřednictvím WD2go poslat přímý a zabezpečený link ke složkám přes email.

WD 2go je k dispozici pro iPad®, iPhone®, iPod touch® a pro zařízení se  systémem Android™. “Společnost WD je odhodlaná poskytovat zákazníkům bezpečná úložiště pro digitální obsah a přístup k němu na jakékoli obrazovce na cestách, či doma,” říká Jim Welsh, výkonný viceprezident WD pro značkové produkty a skupinu výrobků spotřební elektroniky. “Kombinace přístupu ke službě Dropbox a k úložišti osobního cloudu v jedné intuitivní mobilní aplikaci posiluje možnosti uživatelů jak flexibilně, kdykoli a na jakémkoli zařízení spravovat svoji rostoucí knihovnu digitálních dat.”

WD-2-Go

WD 2go nabízí

  • Integraci služby Dropbox: Plný přístup ke službě Dropbox s využitím všech ovládacích prvků aplikace WD 2go
  • Upload: Nahrávání dat z mobilního zařízení na úložiště osobního cloudu WD.
  • Download: Stahování dat na chytré telefony či tablety pro jejich pozdější offline přístup
  •  Sharing: Sdílení složek a souborů z úložiště osobního cloudu ve formě příloh či odkazů zaslaných emailem.
  • File management: Kopírování, přesun, přejmenování či smazání složek a souborů na úložišti osobního cloudu či v Dropboxu.
  • Third-party apps: Posílat a získávat soubory z aplikací třetích stran nainstalovaných na mobilních zařízeních v režimu  “open with” .
  • Auto-discover: Automatické vyhledávání a připojení k úložišti osobního cloudu WD v jedné a té same síti Wi-Fi™ s vaším tabletem či chytrým telefonem.

Cena a dostupnost
Aplikace WD 2go je aktuálně dostupná na  iTunes™ App Store, Google Play a Amazon Appstore pro systém Android. Úložiště osobního cloudu My Book Live a router My Net N900 Central je k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a online na wdstore.com.

iPhone-WD-2go
iPhone-WD-2go

Dnes nejčtenější

.