Zavřít reklamu

Snem téměř všech uživatelů mobilních telefonů je, aby jejich přístroje dokázali pracovat několik dní na jedno nabití. Dokud však výrobci nenabídnou nové, cenově dostupné technologie, musíme se smířit s tím, že je smartphony až na výjimky nutné nabíjet každý den. Mnohdy se však dostanete do situace, kdy musíte telefon nabít a přitom nemáte přístup k zásuvce. Právě v těchto situacích vytáhnete Dexim Bluepack S8, který slouží jako externí baterie, díky které je možné iPhone nabít.

Dexim Bluepack S8 je krabička velikostí a tloušťkou velmi podobnou tloušťce iPhone. Zaujme tak především díky svým rozměrům, které jsou skutečně minimalistické. Bluepack S8 nabízí vstup pro adaptér, který je součástí balení a s jehož pomocí dobijete za zhruba 2,5 hodiny baterii z nuly na sto procent. Dále pak jeho tělo ukrývá USB port,  do kterého připojíte některou z mnoha redukcí, jenž slouží k nabíjení dalších přístrojů. V základním balení dostanete konektory potřebné pro nabíjení nejen přístrojů Apple s dock konektorem, ale také, pro přístroje s microUSB nebo miniUSB jako je například BlackBerry, HTC, T-Mobile G1.

Kromě výše uvedených portů pro nabíjení, respektive vybíjení baterii se na Bluepacku nachází také čtveřice, jak jinak než modrých diod, které signalizují stav nabití baterie. Potěší taktéž LED světélko, které se může v mnohých situacích hodit. Uživatele zřejmě nejvíce potěší velikost, díky které je možné Bluepack vzít opravdu do kteréhokoli zavazadla, stejně jako váha, jenž vás nijak neomezuje. Nabíjení iPhone trvá stejně dlouho jako nabíjení z USB portu běžného počítače a Dexim Bluepack S8 dokáže iPhone nabít hned dvakrát. Externí baterie má kapacitu 3000mAh Lithium-polymer.

dca171-3

Technické specifikace

  • Kompatibilita: iPhone 2G/3G/3GS/4/4S, iPod, BlackBerry, HTC, T-Mobile G1, všechna zařízení s napájením přes mini nebo micro USB
  • 3000mA Lithium Polymer Battery
  • Baterie vstup: 5V DC,2A; výstup: 5V DC,1A
  • Dual USB AC adaptér vstup: 5V DC,2A Výstup: 100-240V~50/60Hz 0.3max

Resumé
Dexim Bluepack S8 je velmi kvalitně zpracovaná externí baterie, která dokáže ztrojnásobit životnost vašeho iPhone. Za cenu 1220Kč se jedná sice o řešení s vyšší cenou, která je však do obhájitelná zejména díky velikosti a váze baterie. Pokud jste ochotni za externí baterii k iPhone zaplatit 50€, je Dexim možným řešením. Během testování jsem nechal baterii nabitou 21 dní, během kterých jsem při nabíjení nezaznamenal úbytek energie.

Dexim-S8

Dnes nejčtenější

.