Zavřít reklamu

Dnes pro vás mám recenzi aplikace, která by vám mohla ušetřit nějakou tu korunu. Žijeme v době, kdy se neřeší moc kvalita, toho co jíme ale jde hlavně o cenu.  Nákupní seznam je od tvůrců portálu akcniceny.cz, který je s aplikací částečně propojen a tím použitelnost velmi rozšiřuje.

Nehledejte žádné menu, ale jak už jsme zvyklí z různých applovských aplikací, ve spodní části nalezneme čtyři základní ikony. Jsou to Kategorie, Kde nakupuji,  Seznam a Můj účet.  V kategoriích naleznete různé druhy zboží jako třeba zeleninu, drogerii a nebo potřeby pro domácí mazlíčky. Po kliknutí na obrázek se už zobrazí jednotlivé produkty. Například v zelenině vyberete okurky a rajčata, v drogerii sprchový gel a v potřebách pro domácí mazlíčky psí konzervu. U všeho si můžeme zvolit i množství (kus, kilogram…).  V záložce Kde nakupuji si zvolíte vaši oblíbenou prodejnu(Tesco, LIDL, Penny, Albert…) a nebo, pokud zrovna cestujete, můžete využít funkci najití nejbližšího supermarketu.

Seznam poté obsahuje položky, které jsme zaškrtli v kategoriích. Konkrétní produkty se zobrazují pěkně ve sloupci i s množstvím, které jste chtěli koupit.  Navíc pokud je zboží momentálně v akci, aplikace vám to sama ukáže. Svůj košík potom můžete jednoduše poslat ve zprávě nebo emailem.  Jako velmi dobrou vychytávku vidím propojení s online účtem.  Manželka si doma v klidu naťuká, co máte po cestě z práce koupit a vám se ,,objednávka‘‘ ukáže v Seznamu.

 

Nákupní seznam je povedenou aplikací s dobrým nápadem. Grafice a ovládání nemám moc co vytknout, jenom jsem teda nepřišel na to, jak vymazat starý nákup. Našel jsem pouze možnost pro vytvoření nového. Jak jsem již napsal, jedná se o skvělý nápad, nejsem si však jistý, zda většině lidí nepostačí obyčejná tužka a papír. Pokud vám nějaký produkt chybí, můžete si jej sice přidat, ale už bude bez obrázku. Problémem také mohou být konkrétní produkty. Někdo nechce napsat pouze brambůrky ale přímo jméno výrobku od určitého výrobce, který sice můžete vytvořit, ale už to zabere zase nějaký čas navíc. Líbí se mi, že Nákupní seznam umí zobrazit produkty v akci ve vaší oblíbené prodejně a taky fakt, že když vidíte obrázky produktů, tak vám to možná pomůže vzpomenout si, co jste chtěli koupit.

Dnes nejčtenější

.