Zavřít reklamu

Ve spolupráci s internetovým obchodem Bestdárky.cz vám přinášíme soutěž o ceny, které potěší každého příznivce společnosti Apple a mobilních her. Na vítěze čekají originální magnetky v podobě aplikací operačního systému iOS, jenž jen tak někde nekoupíte. Dále jsou připraveni plyšáci z nejoblíbenější mobilní hry současnosti Angry Birds! Bestdárky.cz jsou tím nejlepším místem pro výběr originálních dárků pro Vaše přátele a blízké. Všechny oblíbené dárky jsou skladem a expresně Vám je doručíme po celé ČR do druhého dne. Kvalitní služby, výjimečná nabídka, dvě kamenné prodejny a individuální přístup k Vašim přáním – to jsou Bestdárky.cz.

Pro účast v soutěži stačí do 21. 5. 2012 odeslat odpovědi na soutěžní otázky uvedené níže na emailovou adresu soutez@letemsvetemapplem.eu. Do soutěže budou zařazeni všechny správné odpovědi doručené do 21. 5. 2012. Za losování a doručení výher zodpovídá zástupce internetového obchodu bestdárky.cz, na kterém se také dozvíte správné odpovědi na soutěžní otázky!

15% sleva pro všechny čtenáře LsA!
Zároveň se soutěží připravil internetový obchod Bestdárky.cz pro všechny čtenáře Letem světem Applem 15% slevu na jeden nákup. Po zadání slevového kuponu ve znění „LsA“, vám bude z nákupu odečteno 15%. Každý zákazník může slevový kód využít pouze na jeden nákup a to bez ohledu na hodnotu nákupu. Akce trvá do 31. května 2012.

 

1. Jaké je motto obchodu Bestdárky.cz?

a) Vaše dárky, naše starost

b) Dárečky pro každého

c) Originální dárky nakoupíte pouze u nás!

 

2. Co skvělého můžete dostat k nákupu v obchodě Bestdárky.cz?

a) Pac

b) Pusu

c) Dárek

 

3. Kolik způsobů dopravy zboží (mimo osobního odběru v našich pobočkách) Vám nabízí obchod Bestdárky.cz?

a) 1

b) 3

c) 5

 

Ceny pro výherce

  1. místo – Magnetky iOS, plyšák Angry Birds 25 cm černý, plyšák Angry Birds 10 cm žlutý
  2. místo – Magnetky iOS, plyšák Angry Birds 20 cm bílý, plyšák Angry Birds 10 cm modrý
  3. místo – Magnetky iOS, plyšák Angry Birds 10 cm bílý, plyšák Angry Birds 7 cm žlutý
  4. místo – Plyšák Angry Birds 10 cm modrý
  5. místo – Plyšák Angry Birds 7 cm modrý

 

*Partnerem soutěže je společnost bestdárky.cz, která je zodpovědná za losování výherce a doručení výhry. Výherce je povinen zástupci společnosti bestdárky.cz poskytnout adresu pro doručení výhry a to nejpozději do 7 dní od vyhlášení vítěze. Soutěže se mohou zúčastnit čtenáři s dodací adresou v České/Slovenské republice. Redaktoři serveru Letem světem Applem a jejich rodinní příslušníci se nemohou soutěže účastnit.

Související články


Dnes nejčtenější

.