Zavřít reklamu

Máte rádi Bentley? Vadí vám však, že s autem jako je Bentley Continental si v terénu moc nezajezdíte? Při tom by jste chtěli SUV, které by mělo luxusní i výkonnostní vybavení?

V Bentley se rozhodli takové auto postavit. Auto se rozhodli pojmenovat Bentley EXP 9 F. A výsledek je velice zajímavý. Na prkně se jim postupně vyrýsovala velice povedená karoserie. Posuďte sami.

Jedna z hlavních věcí se však schováva pod kapotou. Nezaměnitelné SUV s pohonem všech čtyř kol, využívá motor Bentley 6,0l W12 s dvojicí turbodmychadel, výkonem 600k a 800Nm a s osmi stupňovou samočinnou převodovkou, je možnou třetí modelovou řadou značky Bentley. Informovala české zákazníky společnost Porsche Inter Auto CZ, která je oficiálním prodejním a servisním místem značky Bentley v České republice. Pořádné SUV by se samozřejmě neobešlo bez pohonu na všechna kola.

Jelikož Bentley EXP 9 F nezapře původ u svých sportovnějších ‚bratrů‘, můžete v autě během jízdy přepínat mezi třemi módy. Comfort – pro poklidnou jízdu na dálnici nebo na popojíždění po městě. Sport – na dynamickou jízdu, kdy budete potřebovat hodně předjíždět. A Off-Road – pro jízdu do terénu.

Nezapomnělo se ani na luxus, na který jsme u značky Bentley zvyklí. Všechny materiály v interiéru jsou ručně zpracované. Interiér zdobí dřevo, leštěné kovy (hliník, bronz, aj.) a kůže. Hlavní část přístrojové desky je vytvořena z jediného kusu dřeva.

zdroj: milujirizeni.cz

Dnes nejčtenější

.