Zavřít reklamu

Apple začal během dnešní noci spouštět službu iTunes Match mezinárodně po celém světě. V současné době se začíná do nynějška pouze Americká služba zpřístupňovat uživatelům iTunes Store v dalších a dalších zemích. Apple dnes vydal také pro České a Slovenské nové licenční ujednání pro použítí iTunes Store, ve kterém je kapitola věnovaná službě iTunes Match. Během dnešní noci se začínají objevovat zprávy ze zemí po celém světě, které mají nově přístup ke službě iTunes Match.

Služba je v době psaní tohoto článku aktivní již kromě USA také v Australii, Francii, Španělsku, Novém Zélandu a Německu. V dalších zemích se objevují odkazy hlouběji v iTunes Store na službu iTunes Match, které jsou předzvěstí jejího brzkého spuštění.

Dnes ráno se položka iTunes Match objevila také v iTunes Store pro Českou Republiku. Od nynějška můžeme stejně jako ostatní země legalizovat obsah naší knihovny a to za částku 24,99€ na rok. Služba Apple iTunes Match je v současné době dostupná také pro uživatele ze Slovenské Republiky.

iTunes Match
Služba iTunes Match nabízí pro většinu lidí pravděpodobně jedinou funkcionalitu a to tu, že se po zaplacení necelých 25$ na rok Apple přestane zajímat o to, odkud vaše hudba pochází. Apple však tento poplatek zdůvodňuje také další novinkou, kterou je automatické porovnání hudby. iTunes Store automaticky porovná hudbu, kterou nahrajete do knihovny iTunes a pokud je méně kvalitnější než 256Kb/s, nahradí ji za hudbu z iTunes Store a to i u písniček a alb, které jste zakoupili jinde, nebo naripovali z CD.

itunes_match

Dnes nejčtenější

.