Zavřít reklamu

V App Store je plno rôznych aplikácií, ktoré s vhodným zariadením s podporou Bluetoothu či Wi-Fi dokážu ovládať na diaľku rôzne gadgety alebo dokonca aj vaše auto. Podobne existujú prístroje ktoré môžu sledovať váš krvný tlak, tep či iné telesné funkcie a zobrazovať na vašom iZariadení.

No len pred pár dňami Mashable predstavil kávovar, ktorý môžete pohodlne ovládať cez váš iPhone,iPad a iPod touch. Stroj má názov TopBrewer a patrí do high-end kategórie, z čoho vyplýva že patrí medzi špičku. Ovládanie a nastavenie sa prevádza buď priamo v aplikácii vyvinutej zatiaľ len pre iOS, kde sa dá prispôsobiť objem a druh kávy alebo si môžete zobraziť informácie o teplote stroja, či dokonca o celom procese výroby samotného nápoja. V prípade, že užívateľ nevlastní žiadny z vymenovaných produktov, sa môže TopBrewer ovládať prostredníctvom zabudovaného dotykového panelu .

Každopádne bude veľmi zaujímavé sledovať s čím všetkým postupne výrobcovia prídu. Niektoré technológie pracujúce na podobnom princípe by nám mohli výrazne uľahčiť v budúcnosti život. A aj keď TopBrewer je zatiaľ pridrahý, s postupným rozširovaním takýchto noviniek do viacerých produktov bude výrazne klesať cena. Tým pádom, by sa čoskoro mohli takéto zariadenia dostať do takmer každej domácnosti a stať sa každodennou rutinou.

Dnes nejčtenější

.