Zavřít reklamu

Jistě se vám již někdy stalo, že jste si zapoměli synchronizační kabel. Obvykle se to stane v situaci, kdy potřebujete nutně nabíjet nebo synchronizovat iOS zařízení. Designérům společnosti Macwell se to stávalo běžně, zejména při přecházení mezi kanceláří a domovem často zapomínali synchronizační kabely k iPhone. Při přemýšlení jak již nikdy nezapomenout synchronizační kabel uvažovali nad tím, jakou věc sebou nosí každý den a nikdy ji nezapomenou. Jako nejlepší nápad se nakonec ukázalo vytvořit přívěšek na klíče, které sebou nosíte vždy a všude. Díky této myšlence vznikl přívěšek na klíče se synchronizačním kabelem KeySync.

Keysync je malý plastový přívěšek na klíče, který v sobě ukrývá 30 pin kabel pro synchronizaci iPhonu, iPadu nebo iPodu s USB konektorem. Přívěšek je vyroben z pevného plastu, který nejen na první pohled působí kvalitně. Nemusíte tedy mít strach, že musíte s přívěškem zacházet jinak, než s kterýmkoli jiným, jenž nosíte na klíčích. Plast se časem samozřejmě poškrábe a při hrubším zacházení se v něm objeví i větší rýhy, to však na funkčnosti kabelu nemá sebemnší vliv. Jediné co si musíte vždy dobře rozmyslet je, zda návštěvám házet klíče z terasy nebo raději dojít dolů odemknout.

Macally KeySync

Kabel má délku příbližně pět centimetrů, což pohodlně dostačuje při nabíjení z MacBooku. Pokud však chcete připojit zařízení k iMacu nebo Thunderbolt displeji, je nutné počítat s tím, že bude iPhone na kabelu viset ve vzduchu a kabel nedosáhne až na plochu stolu. Kabel samotný je pevný a velmi dobře ohebný, ovšem vzhledem ke své délce se zřejmě nestane vašim přimárním kabelem. K tomu však není ani určen. Jedná se o kvalitní kabel, který budete nosit jako přívěšek na klíčích a použijete jej v situaci, kdy nemáte po ruce jiný kabel. Kabel je vybaven 30 pin konektorem s USB 2.0 na druhé straně, díky čemuž dosahuje stejných rychlostí při synchronizaci, jako originální kabel od společnosti Apple.

Macally KeySync

Z mého pohledu se jedná o skvělý nápad, díky kterému se vám již nestane, že nebudete mít při ruce kabel pro nabíjení/synchronizaci telefonu, přehrávače nebo tabletu. Přívěšek používám zatím pouze týden, ovšem nenese žádné známky opotřebení. Ty se jistě časem objeví, ale pouze na povrchu přívěšku, kabel zůstane dobře chráněn. Pokud tedy zapomínáte kabel pro nabíjení/synchronizaci telefonu, přehrávače případně tabletu, je pro vás KeySynch vhodnou investicí. Ušetříte si nejen čas, ale zejména spoustu nervů.

  • Macally KeSync si můžete za cenu 14,95$ zakoupit zde.

Dnes nejčtenější

.