Zavřít reklamu

Píšete si také seznam věcí, co všechno máte nakoupit? A nebaví vás s sebou nosit lístek, který se vám v kapse zmačká a už ani nevíte pro co jste původně šli? Tak to je aplikace OurGroceries určena přesně pro vás a to nejen proto, že budete mít svůj nákupní seznam v iPhonu, iPodu nebo iPadu. Při větších nákupech si taky nebudete muset pamatovat, co vše jste už koupili, jednoduše a jedním kliknutím položku skřtnete ze sezamu. Podívejte se, jaké funkce tato aplikace vlastně nabízí.

Na hlavní stránce najdete dvě kategorie. První, Shopping Lists (Nákupní seznamy), nabídne možnost vyrobit a pojmenovat si několik seznamů věcí, co chcete koupit. Můžete jich mít několik, pojmenovaných jakkoliv chcete. Pro upravení již vytvořeného seznamu klikněte na modré kolečko s bílou šipkou a budete moci upravit jméno, nebo seznam smazat. Pro rychlejší smazání táhněte prstem po řádku s nákupem zleva doprava. Druhá možnost nese název Recipes (Recepty):

IMG_0169

Ukládání receptů je velmi zajímavá funkce, která je určitě užitečná a využitelná. Vytvoříte si recept s názvem jídla, které se chystáte připravovat a napíšete si všechny potřebné ingredience. Na nákupu potom položky „odškrtáváte“ stejně jako vždy, jen máte větší přehled o vašich nákupech. Recepty si můžete také vložit do nějakého nákupního seznamu a nakoupíte tak určitě vše, co potřebujete.

IMG_0166
IMG_0168

Při přídávání položek na váš elektronický seznam vás určitě zaujme funkce, díky které můžete klikáním na tlačítka Více a Méně měnit počet kusů položky, co se chystáte koupit.

Položky také můžete kategorizovat, zařadit je do kategorie, pod kterou je můžete v obchodě hledat. Ty si můžete také vytvářet a pojmenovávat sami.

IMG_0167

Seznamy a recepty můžete kdykoliv poslat emailem, SMS a nově také přes iMessage.

Práce s OurGroceries se mi moc líbila, aplikace je jednoduchá, ale přesto nic nechybí a ani zbytečně nepřebývá. Osvědčila se i při každodenním požívání a nakupování. Je zcela zdarma, jen za cenu 3.99€  můžete odstranit reklamní bannery na vrchu obrazovky.

Dnes nejčtenější

.