Zavřít reklamu

Máte problém pri vyberaní darčekov pre vašu rodinu? Kupujete vždy darčeky len niekoľko dní pred Vianocami a nakoniec kúpite  zbytočnosť? Týchto 7 tipov vám  určite môže pomôcť a uľahčiť prácu pretože ich môžete všetky kúpiť prostredníctvom internetu a hlavne z pohodlia vášho domova.

Bezdrôtové kamery D-Link
Veľmi vhodné zariadenie ako do domácnosti, tak aj do kancelárií a iných priestorov. Táto kamera je plne kompatibilná s iPhonom, iPadom ale aj operačným systémom Mac OS pretože D-Link vytvoril vlastnú aplikáciu, ktorú si môžete pohodlne stiahnuť na App Store zadarmo. Kameru stačí jednoducho pripojiť k sieťovému adaptéru a cez akékoľvek zariadenie sa prihlásiť na IP adresu, kde môžete kameru nakonfigurovať na vašu WiFi, nastaviť  rozlíšenie a dalšie užitočné veci. Jednou z nich je aj Motion Detection (senzor pohybu) ktorý automaticky po zachytení pohybu zasiela fotografie v intervaloch 1-2-5-10 sekúnd  na Vašu e-mailovú adresu.

Tento produkt môžem len odporučiť, pretože ho máme v dome už niekoľko týždňov a sme  nad mieru spokojní!

Cena: 69€

d-link-dcs-930l

 

iPhone pikoprojektor
iPhone pikoprojektor od výrobcu MiLi vám umožní používať váš iPhone ako  jednoduchší projektor, čo môže byť užitočné či už v práci na prezentovanie fotiek, alebo prezentácií, ale aj ako výborný spoločník pri cestovaní na prezeranie filmov a podobne. Súčasťou balenia je kábel pre napájanie, diaľkové ovládanie, ale aj  reduckia, ktorú môžete použiť pre notebooky, takže tento produkt nieje určený výlučne  pre  iPhone. Má v sebe  zabudovanú batériu, ktorá vydrží cca. 3,5 hodiny prehrávania. Tento projektor má svietivosť 10 lumenov, a dokáže vytvoriť obraz o veľkosti 70”.

Cena: cca 150€

mili_pro_02

 

Solárna nabíjačka pre iPhone
Ste často na cestách a máte problémy s výdržou batérie? Vybije sa vám práve vtedy keď ju potrebujete najviac? Tento problém vám vyrieši solárna nabíjačka ktorá je navyše 100% ekologická! Táto nabíjačka disponuje výkonom 1500mAh, a môžete ju využit nielen pre iPhone ale aj všetky iné USB zariadenia ako sú napríklad MP3 prehrávače a podobne. Súčasťou balenia je USB a micro USB kábel. Ďalšou výhodou je LED svetlo ktoré je v nabíjačke zabudované, ideálne napríklad na kempovanie, čítanie a podobne.

Cena zariadenia je cca: 40€

ipodsolarcase-2

 

Bluetooth klávesnica
Už vás nebaví opravovať preklepy pri písaní na iPhone? Potrebujete písať dlhšie články, ale neviete dobre písať na dotykovej a malej klávesnici? Tu je riešenie! Bluetooth klávesnica pre iPhone ktorá nie je veľká, ale ani príliž malá. Ideálna na cesty, do školy a podobne. Jednoducho zapnete bluetooth na iPhone, a pripojíte sa k danému zariadeniu. Klávesnica je kompatibilná nielen s iOS, ale aj Androidom a Windows 7. Má v sebe zabudovaný akumulátor, ktorý možno dobíjať cez USB kábel a ten je samozrejme súčasťou balenia.

Cena: 25€

 

jornokeyboard

 

 

Luxusné púzdra 
Púzdra for Ladies sú veľmi pekné a štýlové so Swarovski kryštálmi. Darujte ich svojim polovičkám, budú ich milovať!

Púzdra for Men sú štýlové, vysokoodolné, elegantné, ale aj vodeodolné obaly od značky Belkin. Určite im neodolá žiadny muž!

Cena: od 20 do 80 €

belkin-ochranne-puzdro-pre-iphone4-priehladne-purpurove-original
l_07675120
belkin_essential_010_iphone_4s_case_1

 

MiLi Power Pack
Ďalší výrobok od MiLi, tentokrát ide o externú batériu a ochranné púzdro súčasne. Tiež sa vám stáva že práve keď potrebujete iPhone najviac, vybije sa vám batéria? Tu  je riešenie-batéria má kapacitu 2000 mAh, a tak zabezpečí predĺženie používania vášho iPhonu či iPodu ktorejkoľvek generácie až 3-násobne. Na spodnej  strane krytu je Led indikátor externej batérie. Veľkým plusom tohto výrobku je jeho hmotnosť-len 75g.

Cena:  50€

mili-power-pack-extends-the-iphone-battery-life-02

 

Helikopéra alebo tank 
Darček vhodný nielen pre deti ale aj dospelých. Recenziu Griffin Helikoptéry nájdete na Letem světem Applem. Rover spy Tank: je taktiež ovládaný cez iPhone, iPod alebo iPad, no obsahuje navyše kameru ktorá má aj night vision – nočný režim.

Ceny: helikoptéry od: 50€,  tank od 199€

Griffin-HELO-TC-iPhone-controlled-helicopter-3-thumb-450x307
rover

Dnes nejčtenější

.