Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Oracvlvm (ORÁKULUM) je jedna z mála aplikací určených spíše nám, milé dámy! Neboť která z nás občas nepotřebuje pomoc při řešení životní situace. Stojíme před rozhodnutím, které musíme učinit rychle, myšlenky se honí hlavou, zvažujeme pro a proti a stane se, že se zasekneme na mrtvém bodě. A ve chvíli, kdy u sebe nemáme jiné pomocníky, jako i-ting nebo karty, můžeme mít s sebou svůj iPhone s touto aplikací. Tato aplikace si nedává za cíl Vás vést duchovní cestou, ale naťuknout, když si nevíme rady.

A nebo si chcete jen zahrát na věštkyni, nahlížející skrze křišťálovou kouli do budoucnosti ve společnosti kamarádek, případně kamarádů? Využijte zábavnou hru, kterou s Oracvlem můžete zažít!

oracvlvm
oracvlvm

Jak tedy aplikace funguje? Je to velice jednoduché. Přiložíme prst na naznačenou  křišťálovou kouli Oracvla. Soustředíme se na svou otázku, ve které potřebujeme poradit. Prst na křišťálové kouli držíme tak dlouho, dokud nepocítíme, že jsme svou otázku přesně vyslaly do vyšší roviny.

Po uvolnění prstu Oracvlvm zobrazí odpověď – nápovědu pro Vaše rozhodnutí. Zamyslete se nad textem a spojte jej s otázkou. Už víte? Pokud ne, nechte si chvilku času… a intuice se již postará o zbytek.
Přijde-li Vám, že za tu to cenu je aplikace drahá, zjistěte si, kolik zaplatíte operátorovi, pokud voláte kvůli problému kamarádce. Nehledě na to, že nemusí mít okamžitě čas. :-)

 

Dnes nejčtenější

.