Zavřít reklamu

Server Cultofmac zveřejnil zajímavou spekulaci, týkající se budoucnosti základního Macbooku White. Podle redaktorů výše zmíněného serveru by totiž stávající generace plastového Macbooku mohla dost dobře být i generací poslední a Apple by nadále nabízel pouze Macbook Pro a ultrapřenosný Macbook Air.

I když jsou tyto informace pouze spekulace, po chvilce logického uvažování pravděpodobně dojdete ke stejnému závěru jako redaktoři Cultofmac. I současný Macbook Air nabízí při stejné ceně (počítejme že nová generace bude pravděpodobně ještě levnější) jakou se prezentuje Macbook White podobný výkon a podobnou výbavu, která bude cílové skupině (tu v tomto případě představuje běžný uživatel) zcela jistě stačit i do budoucna. Macbook Air má navíc oproti Macbooku White celohliníkové tělo a stylovější design (i když to je jen můj subjektivní názor).

Podle spekulací by měl nový Macbook Air dostat do vínku procesory Sandy Bridge, port Thunderbolt a cena nejlevnějšího modelu by měla začínat na 899 dolarech.

Podrobnosti o nových Macboocích budou známé pravděpodobně po 17. červenci, kdy Apple chystá uvedení nového OS X Lion. Současně s novým OS X by totiž měly jít do prodeje i nové Macbooky.

Dnes nejčtenější

.