Zavřít reklamu

Zatímco všichni čekáme na podzim, kdy výjde iOS 5, jailbreak vývojáři vytvářejí nové tweaky a add-ony pro současný systém iOS 4, které nám nabídnou ochutnávku nových funkcí, kterých se dočkáme za několik měsíců. Zatím poslední z těchto tweaků je CameraLock, zajímavá utilita, která přidá na Lock Screen tlačítko fotoaparátu.

Tweak je od známého jailbreak vývojáře Filippo Bigarella, což je osoba, která stojí za projektem UnFolders. To je utilita, která vám dovolí jedním tlačítkem smazat celou složku ze springboardu a všechny aplikace, které se v ní nacházely se přesunou na Home Screen. CameraLock přidá na zamknutou obrazovku vašeho iZařízení malé tlačítko, kterým spustíte fotoaparát. Tlačítko se objeví hned vedle posuvníku pro odemknutí. Zní to jako nová funkce iOS 5, že? Až na to, že toto je lepší!

Na rozdíl od tlačítka v iOS 5, tlačítko, které vám přináší CameraLock je přizpůsobitelné, takže si jeho funkci upravíte přímo tak, aby vám vyhovovala. Například místo spuštění klasické aplikace fotoaparát můžete nastavit spouštění aplikací jako je Camera+, Camera Genius nebo Instagram. Navíc si můžete nastavit stálé zobrazování tlačítka, bez nutnosti dvakrát klikat na Home button.

Stáhnout CameraLock můžete ze Cydie z repositáře http://filippobiga.me/repo/.

Dnes nejčtenější

.