Zavřít reklamu

Pokiaľ ste čakali dlhé mesiace na bielu verziu smart telefónu od Apple, tak ste sa dočkali! Po viacerých odkladoch sa Applu predsa len podarí uviesť na trh tento telefón. S týmito informáciami prišiel server Apple Insider, ktorý má informácie o tom, že obchody sú už teraz zásobované týmito iPhonmi. Skončí už Apple toto trápne čakanie na telefón, ktorý mal byť dostupný už pred 9 mesiacmi?

iPhony už v obchodoch

Informácie o bielej verzií v obchodoch pochádzajú zatiaľ len z USA. O Európe nie je žiadna zmienka. Podľa informácií, s ktorými prišiel Apple Insider, Apple trval na tom, aby tieto biele iPhony boli uskladnené v zadných častiach skladov, schované pred zrakmi všetkými nepovolaných. Do obchodov boli prenášané výhradne v noci. Apple teda zas a znova nesklamal a všetko sa snaží držať utajené do posledných minút. Predavači a obchodníci majú presné inštrukcie, ktoré musia dodržiavať až do ďalšieho oznámenia inštrukcií od Apple. Okrem samotných telefónov v obchodoch sú pripravené aj propagačné materiály, ktoré sú utajované taktiež. Informácie, s ktorými prišiel Apple Insider naznačujú, že oficiálny predaj sa má začať už tento týždeň, a to konkrétne stredu, 27. apríla. Kedy sa dostane do našich končín je otázne. Ostáva len dúfať, že Apple si dá načas a bude tu skôr, ako Apple predstaví piatu generáciu.

iPhone 4s bude uvedení až neskôr kvôli bielemu iPhonu

Ako sme už predpokladali, uvedenie zbrusu nového iPhonu sa posunie zo zvyčajného leta až na jeseň tohto roku (september), možno až na budúci rok. Príčinou má byť práve biely iPhone. Apple týmto iPhonom štvrtej generácie uspokojí zákazníkov na dlhší čas, a tým bude mať viacej času na pripravenie iPhonu 4s (iPhonu 5). Podľa špekulácií, ktoré sa neustále množia, nový iPhone by mal byť univerzálny, teda pripravený na oba typy amerických sietí, teda AT&T a Verizon. Jednalo by sa teda o telefón, ktorý by skĺbil GSM a CDMA.

Biely iPhone mal byť dostupný už viackrát

Apple tlačil na uvedenie bieleho iPhonu už viackrát, no zatiaľ bez úspechov. Oficiálny dôvod, prečo biely iPhone dostupný nebol spolu s čiernym modelom nepoznáme, môžeme sa len domnievať. Biely iPhone podľa všetkého do výroby zamieril už v marci, teda je najvyšší čas na jeho uvedenie. 27. apríl nie je tak ďaleko, čiže už za pár dní sa dozvieme o tom, či Apple Insider mal pravdu a biely iPhone bude konečne dostupný po 9 mesiacoch dlhého čakania.

Dnes nejčtenější

.